- 13 Ekim 2025
- 54
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.201
Hatta listeyi hazırlayan arkadaşım bilgi olarak kenara Onuda eklermisin embriyo günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün, 2 adet pgtli 2aa-2bb,Kızlar bu listede pozitif olanlar yazarsa sevinirim kaçıncı gün embriyosu pozitifi alanlar acaba ?
5.gün embriyosu tekKızlar bu listede pozitif olanlar yazarsa sevinirim kaçıncı gün embriyosu pozitifi alanlar acaba ?
pozitif mi hayırlı olsun o zamanBilmiorum ama baska ne yüzden positiv olacakki, ilk tüp bebek denememde 5.gün ögrenmistim
5.gun ve 6.gun embriyosuKızlar bu listede pozitif olanlar yazarsa sevinirim kaçıncı gün embriyosu pozitifi alanlar acaba ?
Olabilir canim bilemiyorum faha kan testi vermedim tabi ama testler positif cikiopozitif mi hayırlı olsun o zamanben erken olduğunu duydum 5. gün için tabi herkeste farklı olabilir
Yupppiii aramıza hosgeldinizz
Maşallah tebrik ederim gözünüz aydın
hadi inşallah kanda da görürüzOlabilir canim bilemiyorum faha kan testi vermedim tabi ama testler positif cikio![]()
tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amintebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Çok teşekkür ederimtebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Çok teşekkür ederim BusraMaşallah tebrik ederim gözünüz aydın![]()
Hoşbulduk paradiseYupppiii aramıza hosgeldinizz![]()
Aynı marka ile mi yaptınız ve sabah ilk idrarla dimi?Arkadaşlar merhaba yeni uyeyım bende tüp bebek sürecınde olan bir anne adayıyım ılk transferım kımyasal oldu. 11 Ekımde pgt li tüp bebek transferı oldum bugün t+7 gunundeyım dün sabah ilk ıdrarla test yaptım silik bi cızgı çıktı bugun ıkıncı kez sabah idrarıyla yenıden test yaptım düne göre daha silik çıktı böyle olup kanda pozitif gören var mı