• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar selam. T+8 de yaptığım test silik pozitifti. Bugün t+10 freely marka ile yaptım negatif çıktı. Ya pozitif olan ya negatif olan yanlış ama bilemedim.

Eklentiler

• IMG_2812.webp
    IMG_2812.webp
    21 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar bende neqatif beta 4.4 cikti bilmiyorum artarmi ama doktorum neqatif dedi cok uzgunum.o yuzden idrarda cikmamis demekki olmayinca cikmiyor

Arkadaşlar merhaba yeni uyeyım bende tüp bebek sürecınde olan bir anne adayıyım ılk transferım kımyasal oldu. 11 Ekımde pgt li tüp bebek transferı oldum bugün t+7 gunundeyım dün sabah ilk ıdrarla test yaptım silik bi cızgı çıktı bugun ıkıncı kez sabah idrarıyla yenıden test yaptım düne göre daha silik çıktı böyle olup kanda pozitif gören var mı

Arkadaşlar merhaba yeni uyeyım bende tüp bebek sürecınde olan bir anne adayıyım ılk transferım kımyasal oldu. 11 Ekımde pgt li tüp bebek transferı oldum bugün t+7 gunundeyım dün sabah ilk ıdrarla test yaptım silik bi cızgı çıktı bugun ıkıncı kez sabah idrarıyla yenıden test yaptım düne göre daha silik çıktı böyle olup kanda pozitif gören var mı
Aynı marka ile mi yaptınız ve sabah ilk idrarla dimi?

Back
X