• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Ben de aynısını yazmak ve sormak için girdim foruma. İlki kimyasaldı benim ve kasık ağrım bel ağrım çok olmuştu. Bugün t+4. Gün bitti. Geçenki transferimde 5. Gün çok ağrım olmuştu yatamayacak kadar çoktu hem de. Şuan henüz hiçbir şey hissetmiyorum. Beşinci güne yeni girdim. Çok hissizim…
Al benden de o kadar 🫣

Merhaba bende 15 ekimde oldum, 5aa 5. Gün embriyosu test yapmayı düşünüyor musunuz bugün 3. Gün dayanamayıp yaptım negatif. Erken davrandım biraz
Biraz erken olmuş canım :) benim De bugün 5. Günüm 4ab 2 embriyo ben daha yapmadım belki yarın kızımın ısrarı ile bir denerim 😌 inşallah hayırlı sonuçlar alalım afiyetle amin

Eklentiler

• 1000008633.webp
    1000008633.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 7
Tekrardan selamlar; benimde bir sorum var 14 ekimde 3.gün 2 tane embriyom transferi oldum. Öğretmenim, transferden beri raporluyum gitmedim okula evdeyim uzanıyorum ufak ufak evde kalkıyorum ama ağır iş asla yapmadım. Ama pazartesi okula gitsem mi kararsızım pazartesi ve salımda em yoğun günüm.
Ben de öğretmenim 2 ekimde transfer oldum o hafta gitmedim cuma günü. Öbür hafta Salı başladım . Haftada üç ama benim bir de arkadaşlar yardımcı oldu nöbet tutarken falan oturttular beni sürekli . Şimdilik sıkıntı yok . Ama herkesin farklı olabilir süreci❤️

Back
X