Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar bugün 7. Günüm lekem geldi
Doktora sordum oda korkma yerleşme kanaması olabilir dedi. Cok açık pembe birde damarlı sağlık kabinine gittim test istedim kan aldı 10 Dk çıkar dedi 10 Dk dan az sürdü sonuç negatif dedi. Boyle olup pozitif olan var mı?
inşallah bu defa kuvuşursunuz benim de ikinci o yüzden sordum ilkinde ağrım oldu belki ilkte belirti yaşıyoruzdur böyle sonrasında alışıyordur bedenimiz
Merhaba bugün transferin 6.günü iki adet 5.gün embriyosu transfer edilmisti, 4.gün test yapmistim positif cikmisti bugün kan verdim 76 cikti iyimi deger sizce 6.gün icin
Merhaba 3. Gün çok erken farklı transferimde 6. Gün yapmıştım pozitifi görmüştüm o da 5. Gün embriyosuydu kandada pozitifti 6. Haftada kaybettim ama bebeğimi bu sefer bakalım yine yapacağım bugün 4. Gün transfer gününü saymazsanız sizinde 4. Gününğz 15 ekimde transfer olduğunuz için
Biraz erken olmuş canım :) benim De bugün 5. Günüm 4ab 2 embriyo ben daha yapmadım belki yarın kızımın ısrarı ile bir denerim inşallah hayırlı sonuçlar alalım afiyetle amin