• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Hayırlı olsun rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın dogal siklusta cok ilaç vermiyorlar bende gunde 2defa progestan fıtıl ve gunde bır defa folıcasıd le coraspırın harıcı bırsey kullanmadım transferden berı
Ben progestan dex+vajinal fitil+estrofem+folik asit kullanıyorum hiçkimse bu kadar çok kullanmamış neden acaba

Yumurta toplama sonrası oluşan embriyolarınız 3. Güne kadar gelişirse 3. Gün, 5. Güne kadar gelişirse 5. Gün embriyosu deniyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Sanırım benim ki 3 gün transferi olacak kötü müdür bilmiyorum 3 gün bana kalite falan da demediler

Zaman geçmek bilmiyor bana dua edin hanımlar 🙏🏻🙏🏻 pazartesi kese randevum var ölecem meraktan . Beta benim düşük seyretti . 9. Gün 21 11. Gün 52 15. Gün 384 çıktı o yüzden umutluyum da bi yandan yükseliş iyi. 5aa iki tane transfer oldum 2 ekimde. Benden sonra olanlar çoktan keseyi gördü nolur bana da dua edin

Ben progestan dex+vajinal fitil+estrofem+folik asit kullanıyorum hiçkimse bu kadar çok kullanmamış neden acaba
Bende sabah akşam progestan iğne ,ve sabah 2öğle 2akşam 2 proges fitil, estoferm 4 tane ecopirin hap ve kan sulandırıcı iğne folik asit sabah aç karnada tsh düşüren bir ilaç… benim kadar ilaç kullanan görmedim burda😁

Zaman geçmek bilmiyor bana dua edin hanımlar 🙏🏻🙏🏻 pazartesi kese randevum var ölecem meraktan . Beta benim düşük seyretti . 9. Gün 21 11. Gün 52 15. Gün 384 çıktı o yüzden umutluyum da bi yandan yükseliş iyi. 5aa iki tane transfer oldum 2 ekimde. Benden sonra olanlar çoktan keseyi gördü nolur bana da dua edin
Ay canim ne kadar guzel artmis gonlunu ferah tut insallah goruceksin keselerini 🤲🏼🤲🏼

Kızlar benim cumartesi gününe kese muayenesi randevusu verdiler ama vajinal kontrol olacakmış. Çevremdekiler tehlikeli düşük ihtimalini arttırır vajinal muayene olma diyorlar bu konuda tedirginim kese kontrolü olan var mı?
Bu konu hk. düşünceleriniz nedir?
Niye bu kadar acele etti ki doktor. Beni kese randevusuna bile çağırmadı direkt kalp atışı için çağırdı.

Benide eklermisiniz 5. Gun 4bb ve 4bc 2 tane 20 ekimde transfer oldum
1761153381730.webp

Back
X