• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Her gün yapmaya devam edin silik de olsa var görünüyor bende 8 gün gecesi silik de olsa çıktı hemen ilk 5 dk da 10 gün kan verdim olumlu oldu. hala test yapıyorum daha bugün net çıktı mesela . erken gebelik yaptım aynı gece bir de kaset de oldugunu gorunce o da sılık cıkmıstı. umarım hayırlısı ile tuttunmuştur size
Bu kadar silik miydi sizinkiside

Bizimki sebepsiz infertiliteydi, ikimizde de bir sorun bulamadılar. Siz hangi doktorla ilerlediniz?
istanbul bahçeşehir liv hastanesi ziya ve müberra kalem ortak eşler . Benim bir kızım var zaten 7 yaşında hemen olmuştu bir sorunda olmamıştı şimdi uzun süredir denedik olmadı eşime baktırdım meğer dert o taraftaymış bu şekil deneyelim dedik

istanbul bahçeşehir liv hastanesi ziya ve müberra kalem ortak eşler . Benim bir kızım var zaten 7 yaşında hemen olmuştu bir sorunda olmamıştı şimdi uzun süredir denedik olmadı eşime baktırdım meğer dert o taraftaymış bu şekil deneyelim dedik
Maşallah bir kızınız varmış Allah sağlık versin 💖 çok daha fazla beklememekle iyi yapmışsınız, maalesef günümüzde tedaviler çok kadın odaklı, ama sorunlar daha çok erkek odaklı olmaya başladı, sorunu bulmanız bile güzel bi başarı

Liste nerdeydi? Ben göremiyorum
1761139585184.webp

Kızlar benim cumartesi gününe kese muayenesi randevusu verdiler ama vajinal kontrol olacakmış. Çevremdekiler tehlikeli düşük ihtimalini arttırır vajinal muayene olma diyorlar bu konuda tedirginim kese kontrolü olan var mı?
Bu konu hk. düşünceleriniz nedir?

Pazartesi günü transfer olacağim. İlk kontrolüme kadar çok korkuyordum, kalbimde bir sıkışıklık vardı. Şimdi ise ne oldu bilmiyorum ama içime bir umut geldi çok heyecanlıyım.Umarım her şey hepimiz için çok güzel ilerler 🙏🏼🌸
Aynı gün tranafer olacağız ☺️ Rabbim hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımızla

Kızlar 3 gün ve 5 gün diyorsunuz ya transfer mi o günler oldu acaba biriniz anlatırmısınız tam olarak anlayamadım benim cuma yada cumartesi transfer olacak Salı günü yumurta toplandı yani dün

Kızlar 3 gün ve 5 gün diyorsunuz ya transfer mi o günler oldu acaba biriniz anlatırmısınız tam olarak anlayamadım benim cuma yada cumartesi transfer olacak Salı günü yumurta toplandı yani dün
Yumurta toplama sonrası oluşan embriyolarınız 3. Güne kadar gelişirse 3. Gün, 5. Güne kadar gelişirse 5. Gün embriyosu deniyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Back
X