Merhaba, hayırlı olsun süreciniz. Ben de 30 yaşındayım, eşim 32. 4 yıldır evliyiz.1,5 yıl gebelik oluşmayınca 23 nisanda ilk tüp bebek tedavime başladım. Mayısta opu oldu. 20 yumurta toplandı 11’i döllendi 7 tane 5. Gün embriyosu donduruldu. 2 ay dinlendim. 6 ağustosta 5aa tek embriyo transferim oldu. Beta 1700’lere kadar çıktı ama çok düzensiz azar azar artmıştı. Kimyasal gebelik oldu.
Yeniden adetimi bekledik. Adet oldum ve estrofem’e başladım yeniden. Yarın 8. Gün. Kontrolüm olacak benim de. Rahim kalınlığına bakılacak ona göre transfer tarihim netleşecek. İlk denemem kimyasal oldu hiç beklemiyorduk böyle bir şey. Görünürde her şey iyiydi. Hatta transferin 8. Günü beta hcg 183 gelmişti. Güzel ilerlemedi.
Her şey yolunda giderse Ekim ortalarında 2. Transferimi olacağım gibi görünüyor.
Umarım ikimiz de güzel sonuçlar alırız
Bu arada ben de rahim filmi çekilmiştim her şey normaldi sadece 2 çok küçük polip vardı geçen yaz onları aldırmıştım. Doktorlar tüp bebeğe başlamadan önce onları almak istiyor çünkü rahimde bebeğin tutunmasına engel olabiliyormuş. Siz de iyi yapmışsınız aldırarak