• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Ben aspirin , mum omega, d-cavit, estrofem (4 ağızdan 1 vajinaya) progestan (fitil),
İğne kullanmıyorum. 2. Transferim bu. Memelerimde hassasiyet ve adet sancısına benzer ağrı dışında belirtim yok.18 i teste gideceğim inşallah hepimizin sonuçları sonuna kadar sağlıklı olur. Benim ilki pozitifti ama 11 haftalıkken alındı…Bana göre 3 kritik aşamanın sadece ilkidir pozitifi görmek ..sonrasında 2 önemli aşama daha vardır. Herşey sağlıcakla olsun, sonuda başladığı gibi güzel bitsin inşallah 🙏
İnşallah bu sefer sizinle kalır 🥰 11 haftalıkken alınma sebebi neydi 😔

Ben esteform sabah 2 akşam 2
Redostim sabah ve akşam birer tane
Fitil sabah 2 öğlen 2 akşam 2
Prolutex iğne günde 1 kez
Bactovis ve folik asit
Coraspin
Oksapar

Kullanıyorum ve şu fitilden nefret ettim artık
Fitili ben artık ağızdan alıyorum dün itibari ile günde üç kereydi konuştum hemşire ile çıkıyordu çünkü işe yaramaz böyle dedim

Ağrıyı bilememde bugün transferden sonra bana kanama olursa korkmayın ama 2 sebebi olabiliyor biri olumlu biri olumsuz ya yerleşme kanaması yada tutmadığında oluyormuş öyle dedi
Banada söylediler kanama olursa yada kahverengi leke olursa panik yapmayın dediler bakalım şükür şimdilik bişey yok 5 gündeyiz

Back
X