- Konu Sahibi baharinadasi
Aminn jnsallahDüşünme sakın, düşünme. Aklına bile getirme. Tüm güzellikler ve iyilikler bizi bulacak bu ay![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn jnsallahDüşünme sakın, düşünme. Aklına bile getirme. Tüm güzellikler ve iyilikler bizi bulacak bu ay![]()
Evvett cok teşekkür ederimm darısı size de olsunn6 ekimdi demi sizinde sağlıkla gelsin minik![]()
İnşallah canım hala cesaretim yok benim regl tarihin ne zaman pekiEvvett cok teşekkür ederimm darısı size de olsunn![]()
17 si test günüm de 18 i. Yani haklisin bende cok korkarak yaptım bir sey hissetmiyorum diye de cok şükür kendini belli etti minigimİnşallah canım hala cesaretim yok benim regl tarihin ne zaman peki
Şükür şükür canım kan tahlilinde artarak gitsin beta değerlerin Rabbim kucagimizi boş bırakmasın17 si test günüm de 18 i. Yani haklisin bende cok korkarak yaptım bir sey hissetmiyorum diye de cok şükür kendini belli etti minigim![]()
İlk defa duyuyorum benimde ikinci denemem bağışıklık hastalığı testi filan hiç yapılmadı. Prednol diye bi ilaç söyledi bi . Bilimsel olarak kanıtlanmış mj fayda ediyor mu hiyaluronan bir de fiyati ne kadarEmbriyo glue rahimde bulunan bir protein olan hiyaluronan içeren bir sıvı. Embriyo nun rahime tutunmasını sağlamak için
İntralipid serum da bağışıklık hastalığı olan, Nk hücre veya kır paneli testlerinde sorun bulunan kişilerin bağışıklığını baskılamak veya düzene sokmak için kullanılan besin içeren bir serum
Aminnn hepimizin canım cok teşekkür ederimmŞükür şükür canım kan tahlilinde artarak gitsin beta değerlerin Rabbim kucagimizi boş bırakmasın![]()
![]()
![]()
Ben 3.gün 7.hücreli ve 5.gün 3 aa embriyoların ardışık transferinde embriyo glue ve prednole uygulandığında kimyasal gebelik yaşadım.İlk defa duyuyorum benimde ikinci denemem bağışıklık hastalığı testi filan hiç yapılmadı. Prednol diye bi ilaç söyledi bi . Bilimsel olarak kanıtlanmış mj fayda ediyor mu hiyaluronan bir de fiyati ne kadar
şimdi gelelim belirtilere benim bugün 3. günüm beklemek zormuş gerçekten insan sabırsızlanıyor belirtileriniz ne zaman başladı ve ne gibi belirtiler olmuştu sizde
O dışarı çıkan kısmı ilacın korumasiymis vücut genelde onu atıyor endise etmeyin doğru kullanıyorsunuz. Belirti aramayın hiç planları da ilaç yaptigi icin güvenilir degil genelde:)
Aminn rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasıni nasip etsin :) oyle işte oldu dedigim bir belirtim toktu ara sıra kasik ağrısı bel ağrısı o kadar . Hic onu düşünmeyin olmuştur insallah :)Sabah sabah ne güzel bir görüntü darısı başımızabelirti var mıydı
Ayni şey bende de oluyor 2 seferdir . İlk transferim dondurulmuş embriyo 2024 mayısta yaptırdım 4aa idi dogal siklusta olmuştu tutmadi. Histereskopi oldum rahimde endometrit yani enfeksiyon varmış tedavi oldum antibiyotik sonra biyopsi temiz çıktı şükür bu 1 sene önce olan şeyler 3024 aralikta gittim transfer için estrofem kullandim 10 gün progestron benim de yüksek çıktı 3 küsürlerde surec iptal oldu daha sonra ben erteledim şimdi Eylül ayında gittim aynı ilaç protokol uygulandı yine kan progestron yine yüksek çıktı dendi 1.98 şimdi ilaç dozumu değiştirdi 7 gün 2×2 şeklinde bakalım 14 ekimde kontrol var umarım bu sefer hersey yolundadır. Sizin son durumunuz nedi
Benim 7 ekimde transfer oldu henüz bekliyorum 20'sinde kan değerine bakıp haber verin dendi Progesteron sonucuyla ilgili bir şey söyleyen olmadı.Sonuç zaten transferden sonra çıktı.Hiç bilmiyorum yüksek olması normal de dendi ama anlayamadım.Ayni şey bende de oluyor 2 seferdir . İlk transferim dondurulmuş embriyo 2024 mayısta yaptırdım 4aa idi dogal siklusta olmuştu tutmadi. Histereskopi oldum rahimde endometrit yani enfeksiyon varmış tedavi oldum antibiyotik sonra biyopsi temiz çıktı şükür bu 1 sene önce olan şeyler 3024 aralikta gittim transfer için estrofem kullandim 10 gün progestron benim de yüksek çıktı 3 küsürlerde surec iptal oldu daha sonra ben erteledim şimdi Eylül ayında gittim aynı ilaç protokol uygulandı yine kan progestron yine yüksek çıktı dendi 1.98 şimdi ilaç dozumu değiştirdi 7 gün 2×2 şeklinde bakalım 14 ekimde kontrol var umarım bu sefer hersey yolundadır. Sizin son durumunuz nedir
Ben de progestan fitil kullanıyorum yatmafan önce, sabaha beyaz beyaz az akıntılar oluyor ama öylece hiç çıkmadı.Baya ileri itttiriyorum.Kızlar progestan fitil kullanıyorum baya yerleştiriyorum ama ilerleyen saatlerde atıyor bir kısmı gerçi transfer zamanı da böyle oldu doktor istediğim gibi yapmışsın dedi sevindim ilacın özelliği mi bu anlamadım.Bu arada bugün 7. Gün belirti yok gibi olmalı ki bugünlerde ayrı onu da bilmiyorum, meraktayim
Ay ne güzel haberler bunlarGözün aydın yenmişsin korkunu. Maşallah canımSağlıkla hayırla katlansın inşallah. Ben de test yapmalara doyamadım. Çok silik başladı ya çizgi emin olmak istedim. Ama 8.günü düşük gebeliğimde bile bu sabah ki kadar hem de tam 8 gün olmadan bir çizgi görmemiştim. İnşallah kan testimde de bugün Güzel bir değer gelir
![]()
Benimde 6.günüm 18’i ni bekliyorum. Evde test yapmayı düşünmüyorumAy ne güzel haberler bunlarbenim de 6.günüm bekliyorumm
Nerede kan vereceksiniz cumartesi günü oluyor 18'i.Bana da 20'si dendi ama 10.gün baktır diyenler var perşembe için.Benimde 6.günüm 18’i ni bekliyorum. Evde test yapmayı düşünmüyorum![]()
Transfer sırasında doktor güzel kullanmissiniz dedi sanırım ilacın tarzı bu:)Ben de progestan fitil kullanıyorum yatmafan önce, sabaha beyaz beyaz az akıntılar oluyor ama öylece hiç çıkmadı.Baya ileri itttiriyorum.
Aminn rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasıni nasip etsin :) oyle işte oldu dedigim bir belirtim toktu ara sıra kasik ağrısı bel ağrısı o kadar . Hic onu düşünmeyin olmuştur insallah :)