• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Evet. Ama 2 transferdir negatif görmenin de bir sebebi olmalı. Bu 2. Transferim. Henüz tam net değil negatif olduğu ama 7. Gün çok düşük geldi değer. Negatif ise bir araştırma yapılması gerekmiyor mu? 1,5 yıl kendimiz denedik ama 1,5 yılın içinde yumurta takipleri hep yapıldı 5 kez çatlatma iğnesi ve bir kez de aşılama oldu hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. Sonra tüp bebeğe başladık 2 transfer de negatif. Doktorlara göre ben de eşim de çok sağlıklıyız. Yaşımız genç. Kendiliğinden bile olurmuş falan filan. Sıkıldım bu laflardan. Madem bir problem yok neden 2 yıldır olmuyor. 2 yıldır hiç gebelik oluşmaması zaten bir problem.
Ya okurken üzüldüm gerçekten rabbim yardımcın olsun ve dilerim değerin şuan çok sağlıklı şekilde yükselmiştir biz elimizden gelen çabayı gayreti gösteriyoruz ama şunu bilmemiz gerekiyor bir vakit bir zaman var bu konularda tevekküllü olmalıyız gereken bütün testler bütün değerler yapıldıktan sonra bilimde bitiyor ve nasip işi başlıyor

6 ekimde transfer oldum benimle
Dün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor :KK5:
2 hafta sonra kalp atışı kontrolü var 🌸
Eki Görüntüle 3664479
Maşallah gözün aydın ben 6 ekimde transfer oldum keseye 31 ekimde çağırıldım çok merak ediyorum hepimize dua et bizde aynı mutluluğu yaşayalım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kizlar ben 14 ekimde 5.gun embriyo transferi oldum 9.gunde beta 12.3 geldi sizce artma olasılığı var mi kimyasal mi olur bilgisi olan var mı ? 8.9. Gunde adet ağrılarım vardı ama şuan hiçbir belirti yok stres oldum açıkçası
Evet var benim de 9. Gün 21 gelmişti sonra 52 sonra 384. Yarın kese muayenem var

6 ekimde transfer oldum benimle

Maşallah gözün aydın ben 6 ekimde transfer oldum keseye 31 ekimde çağırıldım çok merak ediyorum hepimize dua et bizde aynı mutluluğu yaşayalım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İyi sabretmişsiniz 😊 ama en güzeli kalp atışıyla duyarsınız belki 🙏

Back
X