Canım temmuz ağustos eylül ekim ayında tüp bebek yaptıracaklar topiğine gel istersenmrb bayanlar yasım 25 4 yıllık evlıyım..bır olumsuz asılama snra kendılıgınden olusan gebelık..kürtajla sonuçlandı...tüp bebek tedavisine başladık...bu gün iğnelerimin 3.günü....rabbim inşallah dualrımızı kabul eder...haydi hayırlı uğurlu olsun cümlemize
tamam canım bakayım teşekkürlerCanım temmuz ağustos eylül ekim ayında tüp bebek yaptıracaklar topiğine gel istersen
Bişey olmaz allah ın izniyle bende tüp bebek katalogu var hastanenin öksürmek merdiven cikmak uzanmak hapsırmak bişey yapmaz diyo gerinmede yapmaz yanıtransfer sonrası gerinmeyin diyorlar ben ara ara unutup geriniyorumnedir olumsuzlugu acaba?
bugun kanda sayim sonuc cikti 8Bişey olmaz allah ın izniyle bende tüp bebek katalogu var hastanenin öksürmek merdiven cikmak uzanmak hapsırmak bişey yapmaz diyo gerinmede yapmaz yanı
yok canım hayırlısı olsun bu degerle hamılesın.5 ten yukarısı gebelık cunku....ınsallah kımyasal gebelık vs deıldır...dua edelım ınsallah gec dollenmedır uzulme sakın ılaclara dvm etBugun
bugun kanda sayim sonuc cikti 8
Doktor dusuk degeri ama ilaclari birakma ve 2 gun sonra tekrar test yap dedi
Sizce umut vermek icin mi yaaa kimyasal olmuyor mu bu moralim cok bozuk ilki de olmamisti bu da((
Aaa hic bilmiyordum Tup bebek tedavisinde de gec dollenme oluyor mu acaba? Benim 4. Gun embriyosu transfer edildi dokuz ekimdeyok canım hayırlısı olsun bu degerle hamılesın.5 ten yukarısı gebelık cunku....ınsallah kımyasal gebelık vs deıldır...dua edelım ınsallah gec dollenmedır uzulme sakın ılaclara dvm et
olabılır tatlım nıe olmasın:......bak sende bana ısık oldun.....benı bugun embriolog aradı....suan 9 hucrelı orta kalıtelı 6 embrıyon var dedı...asıl durum 4..gun bellı oluyor duzelebılıyorlar vs ılerlıyolar gbı......yarın oglen haber verıcem..sabah dr la konuscaklarmıs...eger gerekırse yarın ogleden sonra transferım olucak allahın ıznıuyle......bıraz arastırıdım ıste mıllete hep ya 3.. gun yada 5..gun transfer olmus...drlar normalde 4..gunu uygun gormuyolarmıs vs....tabıkı nasıp allah ol derse olur.ama bıraz sıkılmıstım ama bak sana yapmıslar...allahın ıznıyle ınssallah bebegın senınleAaa hic bilmiyordum Tup bebek tedavisinde de gec dollenme oluyor mu acaba? Benim 4. Gun embriyosu transfer edildi dokuz ekimde
Cumartesi idrar testinde silik cikmisti pazar daha silik dun daha da silik
Acikcasi umutlu degilim ama yine de devam edeyim ilaclara
Cok sagol cevabin icin :)
Ben de cok arayip bulamamistim 4. Gun embriyosu seni cok iyi anliyorum :)olabılır tatlım nıe olmasın:......bak sende bana ısık oldun.....benı bugun embriolog aradı....suan 9 hucrelı orta kalıtelı 6 embrıyon var dedı...asıl durum 4..gun bellı oluyor duzelebılıyorlar vs ılerlıyolar gbı......yarın oglen haber verıcem..sabah dr la konuscaklarmıs...eger gerekırse yarın ogleden sonra transferım olucak allahın ıznıuyle......bıraz arastırıdım ıste mıllete hep ya 3.. gun yada 5..gun transfer olmus...drlar normalde 4..gunu uygun gormuyolarmıs vs....tabıkı nasıp allah ol derse olur.ama bıraz sıkılmıstım ama bak sana yapmıslar...allahın ıznıyle ınssallah bebegın senınle
sagol allah razı olsun duaların ıcın bende sana edıcem ınsallah bebegın senınledırBen de cok arayip bulamamistim 4. Gun embriyosu seni cok iyi anliyorum :)
4. Gun embriyosunun 3 e gore daha cok sansi var morula oluyor cunku, 5. Gun de rahinmde kabugundan cikiyor ve rahme tutunmak icin tirnakciklari olusuyor ve daha da sansi artiyor!!
Hadi Insallah senin icin hersey yolunda gider bol bol dua edecegim sans seninle olsun
mrb canım hosgeldın tedavın hayırlı ugurlu olsun ınsallah...bende aynı ıgneyı kullanıyorum transferden de sonra dvm edılcek...hatta transfer sonrası kullanılan clexene adlı ılacımda var benım oda tabanca ıgneymıs meger..ben yuksek katta oturuyoum 6 ve suan asansor bozuk ne zaman yapılır bellı deıl.....hatta bu ıgneler ınsallah gebelık olussa dahı gerekırse hamılelık boyuncada kullanılabılırmıs......bende hemsıreme durumumu anlattım oda transfere kadar onemlı degıl...fakat sonrası ıcın yurumek merdıven ınıp cıkmak yasak dedı......sukur kı benım hemsıre arkdasım var allah razı olsun o gelıp yapıyor ıgnelerımı....sende sakın endıselenme tabıkı dr una sor en onemlı olan transfer gunu ve ılk uc gunu dıkkat et en azından yavas yavas ın yavas sur arabayı....yada aıle hekımınle gorus hemsıre yollasın sana yada hastane....rabbım ol derse zaten olur stres yok canımMerhaba arkadaşlar benimde cumartesi günü transferim yapılacak dr. Progestan iğne verdi transferden sonra da devam edecek her gün araba ile hastaneye gitmek zorundayım benim gibi olan var mı riskli olacağını düşünüyorum böyle geçirmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi
hadı hayırlısı olsun canım benım guzel haberlerle gelmerhaba benimde yarın yumurtalarım toplanacak
sagol canım benım senınde ınsallah cumlemızın hayırlı olurHadi hayrli olsun şimdiden.inş. kucağına alırsın bu sefer bebeğini. Bende ay sonunda gitcem, başlıcaz inş.
canım aktıf mesajlasmak ıcın ıstersen temmuz agustos eylul ekım ayında tup bebek yaptıranlar sayfasına gelın cogumuz ordayız yazısıyoruz bılgılenıyoruzMerhaba arkadaşlar benimde cumartesi günü transferim yapılacak dr. Progestan iğne verdi transferden sonra da devam edecek her gün araba ile hastaneye gitmek zorundayım benim gibi olan var mı riskli olacağını düşünüyorum böyle geçirmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?