Çok teşekkür ederim benim oturduğum semt küçük biryer herkes herkesi tanıyor bu benim üçüncü denemem artık kimsenin bilmesini istemiyorum ondan dolayı sıkıntım babam götürüp getirecek ve giriş katta oturuyorum yürüme mesafem yok ama araba ile gitmek ne kadar iyi olur bilmiyorum
Çok teşekkür ederim benim oturduğum semt küçük biryer herkes herkesi tanıyor bu benim üçüncü denemem artık kimsenin bilmesini istemiyorum ondan dolayı sıkıntım babam götürüp getirecek ve giriş katta oturuyorum yürüme mesafem yok ama araba ile gitmek ne kadar iyi olur bilmiyorum
anladım canım ınsallah bu kez rabbım yuzunuzu guldursun.benım ılk tup denemem bende kımseye soylemedım annem ve kız kardesım dısında...bıde su var canım ben bırkere hamıle kaldım yıne aynı ıgneyı kullanıyordum ....sımdı tedaı kullanıyorum yıne aynı ıgne.....sen bılırsın ama acıklama yapmak zorunda deılsın etrafına hemsırelere eger tanıdıksa ıgnem var de vurdur cık....ıgnelerın bırebır saatı onemlı degıl.....genelde 12 24 saat arası uygun dıyolar.....bı dene ıstersen ılk zamanlar yurumeye yakın saglık ocagı vs varsa gt derım.....en azından ılk uc gunu....sonra yıne arabayla gt
mrb canım hosgeldın tedavın hayırlı ugurlu olsun ınsallah...bende aynı ıgneyı kullanıyorum transferden de sonra dvm edılcek...hatta transfer sonrası kullanılan clexene adlı ılacımda var benım oda tabanca ıgneymıs meger..ben yuksek katta oturuyoum 6 ve suan asansor bozuk ne zaman yapılır bellı deıl.....hatta bu ıgneler ınsallah gebelık olussa dahı gerekırse hamılelık boyuncada kullanılabılırmıs......bende hemsıreme durumumu anlattım oda transfere kadar onemlı degıl...fakat sonrası ıcın yurumek merdıven ınıp cıkmak yasak dedı......sukur kı benım hemsıre arkdasım var allah razı olsun o gelıp yapıyor ıgnelerımı....sende sakın endıselenme tabıkı dr una sor en onemlı olan transfer gunu ve ılk uc gunu dıkkat et en azından yavas yavas ın yavas sur arabayı....yada aıle hekımınle gorus hemsıre yollasın sana yada hastane....rabbım ol derse zaten olur stres yok canım
Aaa bir sureligine baska bi yerde otursan sen de
Ben progestan ignelerimi kendim evde yapiyorum
Topaklanma ve agri olmasin diye de igneden sonra 15 dakika yurudum hep, arkadasima da hemsiresi soylemis bunu
Cunku igne kalcada dagilmazsa gereken doz rahime ulasmiyormus
Gercekten yurumek ise yaradi ilk transferimde kalcamda sislik ve agri cok oluyordu, bunda olmadi
Aaa bir sureligine baska bi yerde otursan sen de
Ben progestan ignelerimi kendim evde yapiyorum
Topaklanma ve agri olmasin diye de igneden sonra 15 dakika yurudum hep, arkadasima da hemsiresi soylemis bunu
Cunku igne kalcada dagilmazsa gereken doz rahime ulasmiyormus
Gercekten yurumek ise yaradi ilk transferimde kalcamda sislik ve agri cok oluyordu, bunda olmadi