evet halada yatıyorum:):) aannem kayınvalidem gelip baktılar....onlar sağa sla dönmeme bile razi olmuyolardıaslında evde yatmak benim için iyi oldu çok yorgundum işin stresi doktora git gel iyi dinlendim o yüzden ilk başlarda zor gelmedi sonradan sıkılmaya başladım bugün işe gelmekte çok zor oldu alışmışım yatmayasen hep yattın mı canım
evet evet klima çalıştığı halde bazen yanıyorum.....iştede dikkat et yaa sakın zorlama kendini...saNKİ VAR GİBİ:) ne iş yapıyordun eminr
evet halada yatıyorum:):) aannem kayınvalidem gelip baktılar....onlar sağa sla dönmeme bile razi olmuyolardı
hııı iyi o zaman oturduğun yerdeyse... annenle aynı şehirdemisin... benim annemde kayınvalidemde antepdeler ben mersinde zor oluyor onun için... doktorda bi görelim inşlh bebeğide annemlere gidicem belki
kaç yıldır evliydin neden omamıştıı bebek sizde.. bide kaç yaşındayydın? önce sordum belki amaa unutuyorum:)sempatiksalakcinni
emine canım nasılsın çok heyecan var mı
nasıl oluym canım heyecan korku endişe merak ne ararsan var yani eyvahedigeldismilesen nasılsın neler yapıyosun
ahkalbim sakın korkma yerleşme kanamasıdır İNŞALLAH bişe olmaz tatlım içini ferah tut
zeynep gecmiş olsun kan vermeye gitmişsin gecmiş olsun
fatoş sen nasılsın canım coktandır görüşemedik
zeynep ne için kan vericen canım iyi hadi git gel konuşuruz.
ahkalbim sakın korkma yerleşme kanamasıdır İNŞALLAH bişe olmaz tatlım içini ferah tut
zeynep gecmiş olsun kan vermeye gitmişsin gecmiş olsun
fatoş sen nasılsın canım coktandır görüşemedik
zeynepcim biraz önce galiba prl demiştin ondan şaşırdım
evet prolaktinede bakılıyor ayrıca benim sınırdada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?