Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet halada yatıyorum:):) aannem kayınvalidem gelip baktılar....onlar sağa sla dönmeme bile razi olmuyolardı

evet evet klima çalıştığı halde bazen yanıyorum.....iştede dikkat et yaa sakın zorlama kendini...saNKİ VAR GİBİ:) ne iş yapıyordun eminr

bende klimayı çalıştırıp öyle yatıyorum ama sanki hiç klima çalışmıyomuş gibi sıcak oluyo arada böyle fenalık geliyo sanki kız belirtiler aynı inş bende hamişimdir:Saruboceq:canım işim bilgiyasar başında oturuyorum sadece zihnim yoruluyo idari işler muhasebe yani.yok canım ne zorlaması bir poşet bile kaldırmadım bugüne kadar annem sağolsun geldi bektı bana bütün işlerimi yaptı ablam geldi ütü yaptı kayınvalidem yemek yaptı Allah hepsinden razı olsun çok iyi baktılar ama özellikle annemŞeniz

hııı iyi o zaman oturduğun yerdeyse... annenle aynı şehirdemisin... benim annemde kayınvalidemde antepdeler ben mersinde zor oluyor onun için... doktorda bi görelim inşlh bebeğide annemlere gidicem belki

evet halada yatıyorum:):) aannem kayınvalidem gelip baktılar....onlar sağa sla dönmeme bile razi olmuyolardı

benim kayınvalidem elinden gelse mumya gibi yat hiç kıpırdatmayacaktı beni ama ben döndüm ne yalan söylim belim çok ağrıdı dayanamadım.

hııı iyi o zaman oturduğun yerdeyse... annenle aynı şehirdemisin... benim annemde kayınvalidemde antepdeler ben mersinde zor oluyor onun için... doktorda bi görelim inşlh bebeğide annemlere gidicem belki

evet canım annemle aynı şehirdeyim sabah geldi akşam gitti sağolsun.görürsün canım görürsün Allahın izniyle bebişinle gidersin annenlere:CüvCüv:

canım ben şu işlerimi bi toparlıyım gelirim konuşuruz yine tamam fazla sürmez hade görüşürüz.

kaç yıldır evliydin neden omamıştıı bebek sizde.. bide kaç yaşındayydın? önce sordum belki amaa unutuyorum:)sempatiksalakcinni

kaç yıldır evliydin neden omamıştıı bebek sizde.. bide kaç yaşındayydın? önce sordum belki amaa unutuyorum:)sempatiksalakcinni

canım 5 yıl bitti 6.yıla girdi evliliğimiz önceleri sebepsiz dendi sonradan laparoskopi oldum sebepler bulundu düzeltildi vs. 28 yaşındayım

ahkalbim sakın korkma yerleşme kanamasıdır İNŞALLAH bişe olmaz tatlım içini ferah tut

zeynep gecmiş olsun kan vermeye gitmişsin gecmiş olsun

fatoş sen nasılsın canım coktandır görüşemedik

zeynep ne için kan vericen canım iyi hadi git gel konuşuruz.

kıslar ben geldim
kıslar unuttunuzmu artıkın 2 gündebir kan vericem e2 değerime bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…