dere otu filan tüketme o zaman prl yi yükseltiyor.benimde tiroitten dolayı yükseliyor bazen
aleynaa inşlh öyledirr.. zeynebim aklımda hatırlatırım:) fatoş tüp bebekmi seninkide
fataş sagol canım ben de iyiyim
zeynep rahim kalınlıgına bakıyolardır RABBİM yardım etsin canım
kızlar ben cıkıyorum annemler bekliyolar pazara kadar yokum düyünler var vbizim
ALLAHA emanet olun hoşcakalın
ya öylemi bende bu aralar çok tükettim dereotunu eyvahedigeldismile nolcak şimdi başka ne yemiycem
fataş sagol canım ben de iyiyim
zeynep rahim kalınlıgına bakıyolardır RABBİM yardım etsin canım
kızlar ben cıkıyorum annemler bekliyolar pazara kadar yokum düyünler var vbizim
ALLAHA emanet olun hoşcakalın
ay canımsın ya neyse bundan sonra dikkat et.prl bildiğin gibi süt hormonu anne sütünü artıran yiyecekleri araştır ve onları yememeye çalış.maydanoz ve taze nane de içerdiği maddelerden dolayı gebeliğin ilk aylarında fazla tüketimi düşüğe yol açıyor. onlardan da biraz uzak durmanda fayda var
ay kızlar sohpete katılamadım bir türlü işler birikmiş aleyna sana iyi eğlenceler canım zeynom hoşgeldin canım yorucu serüvenin başladı demek Allah yardımcın olsun.
bi lavaboya gidiym geliyorum sıkıştımda
h.g esinte yeni ev uğurlu olur inşlh
hoş gördüm canım sağol ama evde kalıcı değilim binada calışma var bi süreline başka eve gectik canım sen hamilesin galiba rabbim kucağına almayı nasip etsin
inşlh inşlh kalp atışlarını duysaydım bide... en çok o zaman sevineceğimhihoyyythihoyyyt
canım kaç haftalıksın doktora gittinmi
kızlar ya canım çok sıkılıyo içime bir sıkıntı girdi Allah sonunu hayır etsin eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?