Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
fataş sagol canım ben de iyiyim

zeynep rahim kalınlıgına bakıyolardır RABBİM yardım etsin canım

kızlar ben cıkıyorum annemler bekliyolar pazara kadar yokum düyünler var vbizim

ALLAHA emanet olun hoşcakalın

hayır rahim kalınlığı değil yumurtlama hormonlarıma bakılıyor e2 değerim

ya öylemi bende bu aralar çok tükettim dereotunu eyvahedigeldismile nolcak şimdi başka ne yemiycem

ay canımsın ya neyse bundan sonra dikkat et.prl bildiğin gibi süt hormonu anne sütünü artıran yiyecekleri araştır ve onları yememeye çalış.maydanoz ve taze nane de içerdiği maddelerden dolayı gebeliğin ilk aylarında fazla tüketimi düşüğe yol açıyor. onlardan da biraz uzak durmanda fayda var

sen de allaha emanet ol bol eğlen ve stres at

:1shok: vallahamı yaaa üzüldüm şimdi

emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nediyon öle aşağıda bekliyon Çok üzgünüm çoook

ay kızlar sohpete katılamadım bir türlü işler birikmiş aleyna sana iyi eğlenceler canım zeynom hoşgeldin canım yorucu serüvenin başladı demek Allah yardımcın olsun.

ay kızlar sohpete katılamadım bir türlü işler birikmiş aleyna sana iyi eğlenceler canım zeynom hoşgeldin canım yorucu serüvenin başladı demek Allah yardımcın olsun.

evet başladı canım akannehir Allah yardım etsin çok yoruldum çokkkk akannehir akannehir akannehir

mrb kızlar nasılsınız emine gelmiş hadi hayırlısı inşallah müjdeli haberi alırız yeni kızlaeda gelmişler hoş gelmişler kızlar bende evimi taşıdım bi anda cıktı evimde net yok şuanda arkadaştayım bi bakayım dedim

kızlar ya canım çok sıkılıyo içime bir sıkıntı girdi Allah sonunu hayır etsin eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…