ne denir ki bilmiyorum üzülme demek saçma ama aşılama tutmadı diye normal olmuyacak degil ya bu gecenin hürmetine inşallah tez zamanda imtihanımız son bulur sonu mutluluk olur
kız alacagın olsun biz neciyiz anacım buranın müdavimi olduk tekkeyi bekleyen çorbayı içer derler ama gelen bişey de yok bilmiyorumkismile
kız biz hep burdayız ya ondan dedim gün boyu nerdeyse vaktimiz burda geçiyo tabiki sende varsın aleyna var bugul var varda var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
nasıl oluym canım iyi olmaya çalışıyorum hiç halim yok bugün sabah uyuya kalmışım işe zor yetiştim.sen nasılsın napıyon akşam dua ettin mi banada.
evet öyle canım diğer kıslar saatlik geliyor ama biz emineyle hep burdayız 9 dan başlıyor 6 da bitiyor mesai :roflol:
etmez olurmuyum canım ya tek size değil bu yolda yürüyen herkese hayırlısını versin Allah
ya bugün güzel rüya gördüm anlatmıycam ama o gördüğüme baktımda ömrümün kısaldığını okudum sence ölcekmiyim
eğer bebeğimi kucağıma almadan ölürsem çok koyar bana mafoldumben
saçmalama beee:mymeka:niye böyle yorumluyosun bak kızıyorum ama haaaaaaklava:
zeyno akşam canım çok sıkıldı çatlıycaktım resmen herşey üst üste geldi dün benim abim hatayda polis dün saldırmışlar servise 4 arkadaşları şehir olmuş benimde haberim yoktu abimin kandilini kutlamak için aradım baktım konuşamıyo sesi titriyo noldu dedim anlattı ama fazla konuşamadı annemler ablamlar falan dün akşam hepsi oraya gitti Allahtan abim serviste değilmiş motordaymış:Saruboceq:ama arkadaşları için çok üzüldüm hele biri oruçluymuş biri uzun zamandır bebek istiyomuş olmamış sonunda olmuş çocuk 8 aylıkmış ama işte ama maalesef şehit olmuşmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?