Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kız biz hep burdayız ya ondan dedim gün boyu nerdeyse vaktimiz burda geçiyo tabiki sende varsın aleyna var bugul var varda var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

kız biz hep burdayız ya ondan dedim gün boyu nerdeyse vaktimiz burda geçiyo tabiki sende varsın aleyna var bugul var varda var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

evet öyle canım diğer kıslar saatlik geliyor ama biz emineyle hep burdayız 9 dan başlıyor 6 da bitiyor mesai :roflol:

nasıl oluym canım iyi olmaya çalışıyorum hiç halim yok bugün sabah uyuya kalmışım işe zor yetiştim.sen nasılsın napıyon akşam dua ettin mi banada.

nasıl oluym canım iyi olmaya çalışıyorum hiç halim yok bugün sabah uyuya kalmışım işe zor yetiştim.sen nasılsın napıyon akşam dua ettin mi banada.

etmez olurmuyum canım ya tek size değil bu yolda yürüyen herkese hayırlısını versin Allah
ya bugün güzel rüya gördüm anlatmıycam ama o gördüğüme baktımda ömrümün kısaldığını okudum sence ölcekmiyim

kız Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni ölcekmiyim diye soruyo:roflol::roflol:kız o tabirler yanıltıyo insanı bakma onlara sen hele bi anlat şu rüyanı ben yorumlarım hem bizim burda bir arkadaş var çok güzel rüya yorumluyo ona sorarım.

zeyno akşam canım çok sıkıldı çatlıycaktım resmen herşey üst üste geldi dün benim abim hatayda polis dün saldırmışlar servise 4 arkadaşları şehir olmuş benimde haberim yoktu abimin kandilini kutlamak için aradım baktım konuşamıyo sesi titriyo noldu dedim anlattı ama fazla konuşamadı annemler ablamlar falan dün akşam hepsi oraya gitti Allahtan abim serviste değilmiş motordaymış:Saruboceq:ama arkadaşları için çok üzüldüm hele biri oruçluymuş biri uzun zamandır bebek istiyomuş olmamış sonunda olmuş çocuk 8 aylıkmış ama işte ama maalesef şehit olmuşmafoldumben

mafoldumben eminee evet akşam haberlerde dediler mayın değilmiydi o ya
yazık eminem görüyormusun Allah herşeyin hayırlısını versin çok üzüldüm ama şehitte kimse olamaz öle ne mutlu onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…