konuş işte bişilerden rahatla bak sana ne göstericem benim çok çiçeklerim var çiçek yetiştiriyorum habire bak cam güzelimi gösteriyim
iyi biraz sakinleşirsin canımöğlen eve gittiğimde sakinleşmek için passiflora şurup içtim şu an inanılmaz uykum geliyo kolumu kıpırdatacak halim yok resmen
aaaa neden ben sıkıntıdan bi sürü çiçek yetiştiriyorumbenimde çiçeklerim var hiç bakamıyorum gariplere eşim bakıyo:çok üzgünüm:
bu arada cam güzelim pek güzelmiş maaşallah
burdayım bak bir yazı buldum bizlerede umut olsun diye ekliyorum
Arkadaşlar merhaba hepinize bende 12 temmuz 1998 de evlendim bir yıl bekledik maalesef hamile kalamadım başladı tedavi maratonu ta ki 2009 yılına kadar devam etti.Tabii ara verdiğimiz zamanlar çok oldu evlendiğim ilk aydan itibaren her ay bu ay gelecek mi acaba diye diye 11 yıl geçti..........Artık son aşama tüp bebek merkezine başvurduk tedavi bitti artık tahlil günümü bekliyordum 5 ağustos sabahı kalktım eşimle gittik hastahaneye kanımı verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç dediler.O BİR SAATTE YAŞADIĞIM HEYECANI SİZE ANLATAMAM.Sonucu almak için gittik tekrar dr. un kapısında bekliyordum hemşire başka hastayı çağırmak için kapıyı açmıştı beni gördü senin sonucun geldi dedi o an ayaklarımda aşağıya bir şey indi sanki nasıl sonuç dedim rabbime binlerce şükür ki hamilesin dedi o kadar çok sevindim ki inanamadım bir hafta sonra ultrasona çağırdılar aman allhım dr bir baktı iki kese görüyorum ama haftaya gelin tekrar bakalım dedi ve tekrar gittiğimde kalp atışlarını duyduk ikisininde.Bir derken iki tane vermişti rabbim şu anda 26 haftalığız rabbim kucağıma almayı nasip etsin bnm ki herkesin bebklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....İşte kızlar bnm kide böyleeeeeeeeee...........
Emıne madem sağlık ocağona gidion neden kan tahlili yaptırmadın canım belki kanda daha farklı sonuç alırdın
canım benım sakın üzülme bu akşam senın içinde çok dua edicem inş Rabbım bebeişle doldurur karnını
zeyno nereye gitti
afiyet olsun canımyemeğimi yaptım geldim canım
topladım canım napim hayat devam ediyo
inanrmısın ilk defa bu ay çocuk için değilde kendimiz için isteyek zevkle ilişkiye girdik. bu zamana kadar hep çocuk hep bebek olsun dioduk ama bu ay ilk defa karı koca olduğu anladım.
afiyet olsun canım
canım bende öyle diyorumda bu çocuk meselesi bizim içimize işlemiş biz düşünmesekte o bizim içimizde biryerlerde saklı kalıyo tamamen çıkmıyo aklımızdan ama benim bu negatif sonucum herşeyi bitirdi içimde bütün hevesimi isteğimi aldı götürdü benden bundan sonra çocuk düşünebileceğimi sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?