negatif 2 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu bu aşamadan sonra normal yolla olacak diye bir çabam olmaz artık dolayısıyla ilişkide eskisi gibi normal karı koca ilişkisi olur artık hiçbişey düşünecek halim kalmadı ne zaman adet olduğumu bile unutmak istiyorum herşeyi unutmak evliliğimiz ilk yıllarındaki gibi olmak istiyorummafoldumben
canım öyle deme daha 2. aşılaman belli olmadı rabbım büyüktür. ama inş hakkında hayırlısı olur.
ama şunun söylim benım bir aydır karı koca ilişkim çok farklı 4. yıldır bebek için çalışmışız. ama artık öyle değil
başım çok ağrıyo artık dayanamıyorummafoldumben
yeşil fasulye yaptım
oh çok severim afiyet olsun canımcokacimcoook
sağol canım
kendini hiç bişi için üzme
ne denir ki bilmiyorum üzülme demek saçma ama aşılama tutmadı diye normal olmuyacak degil ya bu gecenin hürmetine inşallah tez zamanda imtihanımız son bulur sonu mutluluk olurçok sağolun kızlar desteğiniz için sizlerde olmasanız kime içimi dökerim ben iyiki varsınız Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin şu mubarek gecenin hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin amiiiiiiiiiinnnnnn:Saruboceq:
kız alacagın olsun biz neciyiz anacım buranın müdavimi olduk tekkeyi bekleyen çorbayı içer derler ama gelen bişey de yok bilmiyorumkismilebeyzanur sen ben zeynep 3 taş gibi olduk demekki Rabbim bizi çok seviyo sınavımızı uzatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?