Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
negatif 2 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu bu aşamadan sonra normal yolla olacak diye bir çabam olmaz artık dolayısıyla ilişkide eskisi gibi normal karı koca ilişkisi olur artık hiçbişey düşünecek halim kalmadı ne zaman adet olduğumu bile unutmak istiyorum herşeyi unutmak evliliğimiz ilk yıllarındaki gibi olmak istiyorummafoldumben

canım öyle deme daha 2. aşılaman belli olmadı rabbım büyüktür. ama inş hakkında hayırlısı olur.

ama şunun söylim benım bir aydır karı koca ilişkim çok farklı 4. yıldır bebek için çalışmışız. ama artık öyle değil

belli olduya kız daha nasıl belli olacak sonuç. canım biz ilk 2 yıl böyle değildik çünkü 2 yıl istemedik ilişkimiz sonradan bu hale geldi artık yapmak bile istemiyorum ben.inşallah canım bu ay doğal yoldan gelir bebeğin inşallaahhhhhh:Saruboceq:

zeyno akşama ne yemek yaptın ben bugün sıkıntıdan doğru düzgün bişeyde yemedim karnım acıktı başımda ağrıyo bugün bitse Allahım eve gitsem biranönce

beyzanur sen ben zeynep 3 taş gibi olduk demekki Rabbim bizi çok seviyo sınavımızı uzatıyo

ah kalbım gelmiş canım hoşgeldın tekrar tekrar hayırlı olsun canım rabbım kucağınada almayı nasip eder.

sana bişey sorcam senınn doğal yoldan olduyo. sizde bi sorun varmıydı

ne denir ki bilmiyorum üzülme demek saçma ama aşılama tutmadı diye normal olmuyacak degil ya bu gecenin hürmetine inşallah tez zamanda imtihanımız son bulur sonu mutluluk olur
beyzanur sen ben zeynep 3 taş gibi olduk demekki Rabbim bizi çok seviyo sınavımızı uzatıyo
kız alacagın olsun biz neciyiz anacım buranın müdavimi olduk tekkeyi bekleyen çorbayı içer derler ama gelen bişey de yok bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…