Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kız içime kurt düşürme şimdi :1shokeki sen adet olduğund a gögüz ağrın devam etti mi nasıldı adetin her ay olduğu gibimiydi yarın gidicem zaten doktora gel bir muayene edelim dedi test yaptır demedi.

kız içime kurt düşürme şimdi :1shokeki sen adet olduğund a gögüz ağrın devam etti mi nasıldı adetin her ay olduğu gibimiydi yarın gidicem zaten doktora gel bir muayene edelim dedi test yaptır demedi.

evet normal adetti.. doktor yaptır dedi diye yaptırıdım yoksa olmadı dedik biz.... ama gördüm düştüğünü

sendemi balkon yıkadın labobada dikkat et ha herşeye::dance:

evet normal adetti.. doktor yaptır dedi diye yaptırıdım yoksa olmadı dedik biz.... ama gördüm düştüğünü

sendemi balkon yıkadın labobada dikkat et ha herşeye::dance:

he kı bende balkon yıkadımsempatiksalakcinninasıl gördün kız düştüğünü bende akşam lavaboya gittim parça geldi elime bir top biraz kurcaladım baktım kullandığım jel kan topağı halinde gelmiş meğerse:roflol:yarın doktora gidicem bide bana diyomuş emine hanım hamilesiniz tebriklerroflol:

bende fitil kullanıyodum o zaman:)sempatiksalakcinni

yok canım ümit vermek için değilde hani olurya .. sende benim düştüğüm hataya düşme diye diyorum.... yoksada yok dünyanın sonu değil ya..... bakarsın sende benim gibi tüpde olursunkaydirigubbakcemile2

yok be anladım ben senin ne demek istediğini ümitlenmiyorum zaten.canım şu an tüp yaptıracak ne maddi gücüm ne de manevi gücüm var zaten önümüz ramazan hiçbişey yapmadan beklicem doktorda öyle dedi zaten.

selam kızlar tatilden bugün döndüm çok eglendim valla 2 gün assosta 6 günde eşimin halasının yazlıgında kaldık okadar yüzdümki anlatamam çok güzeldi fazla bakamadım geçmişe emine ilk önce sana baktım canım hakkında hayırlısı olsun biz hep yanındayız

Hoşgeldin bugull, oh ne güzel tatilden döndün, ben bu yaz tatile hasret kaldım.

Çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk imdattttttttttttttttttttttttttttttt

günaydın kızlar bugul hoşgeldin canım iyi geçmiş tatilin ne güzel bi değişiklik oldu sana bende çok istiyorum gitmeyi ama nerdeeeeeee burası sıcaktan yanıyo 49 derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…