yaa yaptırsaydın keşke... bende ilk aşılamamda adet oldum hemde normalin iki ktı doktorum yinede yaptır dedi.. yaptırdım pozitif çıktı.. ama malesef ben adet olunca olmadı sandım balkon yıkadım kovalarla su taşıdım o sırada düşmüş
kız içime kurt düşürme şimdi :1shokeki sen adet olduğund a gögüz ağrın devam etti mi nasıldı adetin her ay olduğu gibimiydi yarın gidicem zaten doktora gel bir muayene edelim dedi test yaptır demedi.
yok be ben hiç sanmıyorum hamile olduğumu
evet normal adetti.. doktor yaptır dedi diye yaptırıdım yoksa olmadı dedik biz.... ama gördüm düştüğünü
sendemi balkon yıkadınlabobada dikkat et ha herşeye ::dance:
he kı bende balkon yıkadımsempatiksalakcinninasıl gördün kız düştüğünü bende akşam lavaboya gittim parça geldi elime bir top biraz kurcaladım baktım kullandığım jel kan topağı halinde gelmiş meğerse:roflol:yarın doktora gidicem bide bana diyomuş emine hanım hamilesiniz tebriklerroflol:
yok canım ümit vermek için değilde hani olurya .. sende benim düştüğüm hataya düşme diye diyorum.... yoksada yok dünyanın sonu değil ya..... bakarsın sende benim gibi tüpde olursunkaydirigubbakcemile2
Kızlarrrr çok sıcak bu elazığ
herkese selammmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?