Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugull orası yani assos neresi kıss istanbulmu sempatiksalakcinni
tesettürlülermi var

bugull orası yani assos neresi kıss istanbulmu sempatiksalakcinni
tesettürlülermi var

canım assos çanakkalede canım yok karışık ben haşemoyla giriyom bu zaman kadar hep otellerde ayrı giriyoduk zevkli olmuyodu bu sefer çok güzel eglendiğk valla assos çok sakin anlatamam kimselerde yok dönüş canım çamaşırları yıka orda kahvaltıyı yap havuza e evde kötü oluyo

haklısın iyi kafanı dağıtmışsın

slm kızlarrr... laptobu eşim işe götürdü giremedim o yüzden..
değerim iyi kızlar saolun darısı he4pinizin başına:))
canım keseyi gördük de meleğimi görmeye 1 hafta sonra gidicem inşlhhh sağsalim görürüm inşlh dua edin......:ecrin_bebek:

eminee şimdiye gelişsindir ne dedi doktor.

zeyneppp az kalmış kız.. hadi hadi az kalmış..çok sevindim inşlh çok iyi embriyo elde edilir...ikiz olu

ne güzel Allah tamamına erdirsin
eminee şimdiye gelişsindir ne dedi doktor.

zeyneppp az kalmış kız.. hadi hadi az kalmış..çok sevindim inşlh çok iyi embriyo elde edilir...ikiz olu

sağol canım kısl kimi görsem öle diyo dur bakalım hayırlsı

canlarım dün doktora gittim şu an durumum iyi doktorum tatile çıkın kafayı toparlayın bu ay doğal yoldan olma ihtimali yüksek dedi tabi Allah bilir nolacağını doktorum senden çok umutluyum dedi bu ay hiçbişey yapmayın normal yoldan deneyin olmazsa bir aşılama daha oda olmazsa vakit kaybetmeden tüp bebek dedi ne gelirse Rabbimden ben tatile çıkıyorum yarın cuma günü dönücem kafayı toplamam lazım bir an önce hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum kendinize iyi bakın zeynom dönüşte senden çok güzel haberler bekliyorum hadi sevindir bizleri dualarım seninle canım ah kalbim senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah hoşçakalın güzelleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım sana iyi tatiller, güzelce gez eğlen, bebiş konusunu hiç düşünme.

Doktorun dediği gib i kendiliğşndende olabilir bu ay.Kendine iyi bak öpt.

canım benim tatile gitmene çok sevindim ama işten nası izin aldın kısssss
kıslar benim salı günü yumöişler toplanıyor dua edin bana

en iyisini yapıyorsun canım benim yaa..... Bu bebek olayı hayatımızı maffetti artık .......Gez toz iyice önce kafan rahatlasın bebek sonra ki iş olsun
iyi dinlenmeler

hepinize teşekkür ederim canlarım çok heycanlıyım
inşaallah herşey güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…