Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim sana iyi tatiller inşallah kafayı dağıtırsın ve bu ay doğal yoldan hamile kalırsın sana iyi eğlenceler

geldim canlarım 10 tane yumurtam yoplandı bugün tel açıcam kalitelerini öğrenmek için

zeynepcim gözün aydın MAŞALLAH cok iyi canım İNŞALLAH kalitelerie cok güzel oluropuyorumnanaktan

sağolun kıslar embriyolag aradı beni
10 taneden 8 i kaliteliymiş ve 7 si döllenmiş bakalım 5. güne dayanabileceklermi inşaallah dayanırlar dualarınıza çok ihtiyacım var nolur

zeynep inan bilgisayarı açarken başıma agrılar girdi seni çok merak ettim iyi haberlerle döndün Allaha şükür çok sevindim canım ya
kız dondurma imkanın varsa kalan yumoşları ziyan etme baya çok olmuş yumoş
hadi inşallah bu sefer olacak :hooray:

sağol canım benim evet 5. güne dayanabilirlerse dondurucaz inşaallah dayanırlar
ben daha çok çıkar zannediyordum ama çıkmadı
hayırlısı artık

sağol canım benim evet 5. güne dayanabilirlerse dondurucaz inşaallah dayanırlar
ben daha çok çıkar zannediyordum ama çıkmadı
hayırlısı artık
geçenkinde daha çok çıktıydı demi ama tedavin yanlış olmuştu ondan belki de
10 yumoşda iyi rakam yarı yarıya elesen 5 yumoş kalır o bile iyi takılma bunlara

geçenkinde daha çok çıktıydı demi ama tedavin yanlış olmuştu ondan belki de
10 yumoşda iyi rakam yarı yarıya elesen 5 yumoş kalır o bile iyi takılma bunlara

evet canım öncekinde çok çıkmıştı ama yanlış ilaç dozlarıyla dengesiz büyüdüler düşün 20 yumurtadan sadece 3 tanesi 8 hücreli çıktı
amam bunda inşaallah 5. güne gelecek

zeynep kız o site de slm veren olmadı ben burda her gelene mrb diyorum bende çııktım şimdi tam kapatcaktım sen geldin

evet canım öncekinde çok çıkmıştı ama yanlış ilaç dozlarıyla dengesiz büyüdüler düşün 20 yumurtadan sadece 3 tanesi 8 hücreli çıktı
amam bunda inşaallah 5. güne gelecek
inş... canım olur bu sefer onca maddi manevi emek verdin

canım ben çıksam kasıklarım ağrıyor duramıyorum sandalyede biraz uzanıyım görüşürüz sonra yine

zeynepciim 10 yumurta çok iyi canım.Artık 10-12 yumurta arası oluşturuyorlar genelde.Çünkü çok yumoş olunca kalitesi düşüyor yumurtaların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…