canlarım dün doktora gittim şu an durumum iyi doktorum tatile çıkın kafayı toparlayın bu ay doğal yoldan olma ihtimali yüksek dedi tabi Allah bilir nolacağını doktorum senden çok umutluyum dedi bu ay hiçbişey yapmayın normal yoldan deneyin olmazsa bir aşılama daha oda olmazsa vakit kaybetmeden tüp bebek dedi ne gelirse Rabbimden ben tatile çıkıyorum yarın cuma günü dönücem kafayı toplamam lazım bir an önce hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum kendinize iyi bakın zeynom dönüşte senden çok güzel haberler bekliyorum hadi sevindir bizleri dualarım seninle canım ah kalbim senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah hoşçakalın güzelleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geldim canlarım 10 tane yumurtam yoplandı bugün tel açıcam kalitelerini öğrenmek için
canım benim inşallah hepsi kaliteli olur sen yaz gine bize
geldim canlarım 10 tane yumurtam yoplandı bugün tel açıcam kalitelerini öğrenmek için
zeynepcim gözün aydın MAŞALLAH cok iyi canım İNŞALLAH kalitelerie cok güzel oluropuyorumnanaktan
sağolun kıslar embriyolag aradı beni
10 taneden 8 i kaliteliymiş ve 7 si döllenmiş bakalım 5. güne dayanabileceklermi inşaallah dayanırlar dualarınıza çok ihtiyacım var nolur
canım eger 5.gün embriyosu dedilerse labaratuar o kalite koşulundadr dayanır inşallah
zeynep inan bilgisayarı açarken başıma agrılar girdi seni çok merak ettim iyi haberlerle döndün Allaha şükür çok sevindim canım ya
kız dondurma imkanın varsa kalan yumoşları ziyan etme baya çok olmuş yumoş
hadi inşallah bu sefer olacak :hooray:
geçenkinde daha çok çıktıydı demi ama tedavin yanlış olmuştu ondan belki desağol canım benim evet 5. güne dayanabilirlerse dondurucaz inşaallah dayanırlar
ben daha çok çıkar zannediyordum ama çıkmadı
hayırlısı artık
geçenkinde daha çok çıktıydı demi ama tedavin yanlış olmuştu ondan belki de
10 yumoşda iyi rakam yarı yarıya elesen 5 yumoş kalır o bile iyi takılma bunlara
inş... canım olur bu sefer onca maddi manevi emek verdinevet canım öncekinde çok çıkmıştı ama yanlış ilaç dozlarıyla dengesiz büyüdüler düşün 20 yumurtadan sadece 3 tanesi 8 hücreli çıktı
amam bunda inşaallah 5. güne gelecek
boşver sen evet orası biraz yabani bende bi sovay la konuştumzeynep kız o site de slm veren olmadı ben burda her gelene mrb diyorum bende çııktım şimdi tam kapatcaktım sen geldin
inş... canım olur bu sefer onca maddi manevi emek verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?