Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anestezi canım ama şu anki işim ilaç girmek malzeme depo yer olmayınca öyle oldu

anladım canım
ben pazar akşamı preglyn iğne vurundum 10.000 lik geçen tedavimdede öle olmuştu
2 gün sonra karnım şişiyor ve karnımın her tarafı ağrıyor şuan öleyim ne zaman geçer acaba pazara geçse transferim var

anestezi canım ama şu anki işim ilaç girmek malzeme depo yer olmayınca öyle oldu
bende bir aşılama yaptırdım zeynepcim haziranda ferti center da yaptırdım ama tutmadı. şimdi ise bir arkadaşım ama brüksel tüp bebek merkezini önerdi oraya gidenlerin hepsininki tutmuş. arkadaşımda 3 aşılama 3 tüp yaptırmış ama malesef 4 . burda tutmuş işte. ve cihazları son teknolojiye göre yapılmış.mükemmelmiş.

hepsi boş canım Allah ol demişte ondan inşaallah sende fazla uğraşmadan hamiş kalırsın

zeynep İNŞALLAH tedavin başarıyla tamamlanır pazar günü transverin varmış hayırlı ugurlu olsunsonu böyle tatlı bebek olsun

bal arkadaşmız yeni gelmişsin hoş geldinnnn

gaz birikmiştir geçer o yumişlerin oluşmuşmu inşallah tutarda memnunmusun dr lardan

zeynep İNŞALLAH tedavin başarıyla tamamlanır pazar günü transverin varmış hayırlı ugurlu olsunsonu böyle tatlı bebek olsun

bal arkadaşmız yeni gelmişsin hoş geldinnnn

hoşbulduk canım saol aleynacım ay valla kendimde dahil herkese dua ediyorum. bebişlerimiz olsun diye

zeynepcimm ortamınız nasıl şen şakrakmısınız burda eğlencelimi

önceden öleydi
hamile kalanlar gitti
bi ben varım emine var oda yarın gelecek bugulll var özlemay var aleyna var bu kıslar fazla girmiyor nete emineyle ben varım eminede olmayınca benimde giresim olmuyor fazla
fazlada şen şakrak değiliz aslında bebek özlemi bizi mahvetti eminede geçenlerde aşılama oldu negatif sonucu aldı şimdi tatilde kafa topluyor bende tedavideyim dinleniyorum işte fazla sandalyede oturamıyorum

selam kızlar valla zeynep bize her seferinde fazla girmiyo falan yazıyo kızmaya başlıyorum canım zeynep arkadaşım evde işimiz gücümüz oluyo ve ben hergün olomasada 2 günde bi yürüyüşe çıkıyorum hep bunun başında otursam piskolojim bozuluyo daralıyorum bu bebek piskolojisi beni mahvediyo ve her girdigimde yazıyorum takip ediyorum hani tek kendin geliyomuşsun biz yazmıyomuşuz gibi oluyo herkezin kendine göre hayat düzeni, var seninde girmedigin zamanlarda kimse sana bu şekilde sitem etmiyo EMİNİM BURDAKİ HİÇBİ ARKADAŞIMIZDA DEMEZ tama burda destek olalım birbirimize dertlrimize paylaşalım

kızlar benim baya ütüm vat tatilden geldigimden beri hep çamaşır yıkadım e malum ütü baya var biter bitmez gelirim yeni arkadaşımızı merak ettim hg şeker kızzemuszemus

Zeynep transfere kadar bol bol su iç , bide kivi ye sabahları kabız olmuyorsun.Ve kivi tutunmayı sağlıyormuş.İnşallah bu sefer güzel haberlerini alıcaz canım.Bide şimdiden embiryolarını bebeklerin gibi düşün ,Onları labaratuarda annelerine kavuşacakları günü bekliyormuş gibi hayal et. Vücudun onlara aLIŞSIN. Transfer günü onları embiryo gibi değilde karnına konacak bebiş gibi düşün canım.

Ve ne olursa olsun sakın moralini bozma.Transfer günü türlü aksilikler çıkabiliyor.Mesela benimk,nde deprem olmuştu.Yinede hep pozitif ol, herşeye rağmen mutlu girmeye çalış.3.gün 5.gün embiryosu hiç önemli değil.Önemli olan sadece inanmak.Çok ama çok inanmak.

canım kötü bişi demedimki düzenli devamlı giren bi emineyle ben varım dedim diğerleri sürekli katılmıyor dedim bunda ne varki
yinede kusura bakma

kabızlık var canım ya sabahları aç karnıma kuru kayısı yiyorum ama fayda etmedi nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…