Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım valla bi formülü olsa bende yapacam
beinm hastalığım yüzünde tık kalmadı zaten
yeni düzeliyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan çıkıp dağlara avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum

neydi kız senin hastalığın tık kalmadı hiç mi yokbilmiyorumkismile

hoşgeldin zeynom.beyzoş sen nereye kı hemen hele dur bi aaa daha karpuz kesecektikcokacimcoook

ay emine evimde rahat rahat iş yapmak ne güzelmiş öle
sürekli yattım iş ne yapmadımya sıkıntı bastıydı bana ohhhhh ben hiç daralmaya gelemiyorum valla hızlıyımdır öle yavaş şeylere gelemem

he kı bende tedavi sonrası böyle rahatlıyorum hemen işe saldırıyorum

hehe ne yemek yapıyon kız bende çıkıcam birazdan annemdeyim iftarda tarhana çorbası ve yumurtalı köfte istedim yapacak sağolsuncokacimcoook
ooohhhh afiyet bal şeker olsun tombiş 10 tane bebeklerin olsun inşaallahhhhhhhh
he kı bende tedavi sonrası böyle rahatlıyorum hemen işe saldırıyorum

sinirselde olabiliyo:kedi:

nazlım ben çıkıyorum tatlım sana hayırlı iftarlar kocanla birlikte afiyet olsun birbirinizin kıymetini bilin bu günler geri gelmeyecek inanki ben kocamla çok güzel vakit geçirmeye başladım bebekte düşünmek istemiyorum bu aralar sende öyle yap canım benim öpüyorum seni yarın görüşmek üzere hoşçakal.

tamam eminem bende seni çok öpüyorum
sizede hayırlı iftarlar Şeniz

ooohhhh afiyet bal şeker olsun tombiş 10 tane bebeklerin olsun inşaallahhhhhhhh

neeeeeeeee 10 tanemi :1shok:yok kı o kadar istemem hayırlısı olsun tabide makul sayıda olsun dimi ama:roflol:
sinirselde olabiliyo:kedi:

aman herşeyimiz sinirsel bizim psikolojik deliyiz biz işte herşeyi kafaya takıyoruz millet ne rahat hiçbişeyi kafaya takmıyo gamsızlar anam gamsız ah ah bizde öyle olabilsek ama nerdeeeeeeeeee neyse canım ben kaçar byeeeeeeee.....opuyorumnanaktan

tamam canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…