aynen öyle canım bizde unutmuştuk ama yoookkk artık bitti ne bu yav bebekte bebek kız aslında varya diyorumki acaba bir iki ay korunsak sonra tekrar korunmayı bıraksak tam olarak eski halime dönebilirmiyim ha şimdi diyeceksin zaten olmuyo ne korunması bunu eski güzel günlerimize dönebilmek adına söylüyorum ben ilk korunmayı bıraktığımda nasıl heyecanlanmıştım hamile kalıcam diye hamile kaldım ama düştü şimdi diyorum yine o günlere dönebilirmiyim ki nasıl fikir.ama şu anki ilişkimiz gayet iyi yorulduk artık her seferinde bebek düşünmekten hiçbişey düşünmeden sadece eşimle beraber olmak istiyorum artık.
canım valla bi formülü olsa bende yapacam
beinm hastalığım yüzünde tık kalmadı zaten
yeni düzeliyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan çıkıp dağlara avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
neydi kız senin hastalığın tık kalmadı hiç mi yokbilmiyorumkismile
hoşgeldin zeynom.beyzoş sen nereye kı hemen hele dur bi aaa daha karpuz kesecektikcokacimcoook
hb emoşum yemek derdine düştüm şimdide mutfakla laptop arası dokuyorum :hulya:
ay emine evimde rahat rahat iş yapmak ne güzelmiş öle
sürekli yattım iş ne yapmadımya sıkıntı bastıydı bana ohhhhh ben hiç daralmaya gelemiyorum valla hızlıyımdır öle yavaş şeylere gelemem
ooohhhh afiyet bal şeker olsun tombiş 10 tane bebeklerin olsun inşaallahhhhhhhhhehe ne yemek yapıyon kız bende çıkıcam birazdan annemdeyim iftarda tarhana çorbası ve yumurtalı köfte istedim yapacak sağolsuncokacimcoook
he kı bende tedavi sonrası böyle rahatlıyorum hemen işe saldırıyorum
nazlım ben çıkıyorum tatlım sana hayırlı iftarlar kocanla birlikte afiyet olsun birbirinizin kıymetini bilin bu günler geri gelmeyecek inanki ben kocamla çok güzel vakit geçirmeye başladım bebekte düşünmek istemiyorum bu aralar sende öyle yap canım benim öpüyorum seni yarın görüşmek üzere hoşçakal.
ooohhhh afiyet bal şeker olsun tombiş 10 tane bebeklerin olsun inşaallahhhhhhhh
neeeeeeeee 10 tanemi :1shok:yok kı o kadar istemem hayırlısı olsun tabide makul sayıda olsun dimi ama:roflol:
sinirselde olabiliyo:kedi:
aman herşeyimiz sinirsel bizim psikolojik deliyiz biz işte herşeyi kafaya takıyoruz millet ne rahat hiçbişeyi kafaya takmıyo gamsızlar anam gamsız ah ah bizde öyle olabilsek ama nerdeeeeeeeeee neyse canım ben kaçar byeeeeeeee.....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?