Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım tedavbıye başlamadan önce benı sıstem lab gönderdiler burada hertürlü test yapıldı o teste göre tüpe karar verıyolar. özel devlet karşılamıyo

hhaaaaaaaaaaaaaa şöyle dimi ama ölüm yok ya onunda zamanı gelcek ama şimdi oynama zamanı ohhhh deşarj olalım biraz hihoyyythihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:

Şenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım tedavbıye başlamadan önce benı sıstem lab gönderdiler burada hertürlü test yapıldı o teste göre tüpe karar verıyolar. özel devlet karşılamıyo

hımmm,ben tüpe başlamdığımdan heralde,beni sadece amh testi için gönderdiler,ben ordaki kişiye sordum bu pıhtılaşma testini,dr un istemeden olmaz dedi,gittim dr a ,o da ben inanamıyorum,kocaman boş bi balon bu düşünce bana göre dedi,bide ben bi kez daha doğal denemek istiyorum dedimya,pek hoşlanmadılar galiba bu durumdan.gerçi heöşireler,sekreter bile o kadar ilgili ki,ben tayfun beyden soğukkkk bi elektrk aldım nedense,ama sigorta karşılasın diye mecburen oraya gitcem genede.

haklısın kardelen maddı imkanlar yeterli olmayınca mecburadamları suratını çekiyosun Rabbim hiç kimseye aratmaz inş herkese nasip eder

bende tedavilere kadar o kadar düzenli olurdum ki,dakika oynamazdı,ama ilaçlardan mıdır nedir,şimdi iki üç gün atlıyo bazen.
inş o bekleme aşamanda kendiliğinden gelir bebişin.

hepimizin inş. dogal yoldan gelir de şu dr. larla daha fazla haşır neşir olmayız

haklısın kardelen maddı imkanlar yeterli olmayınca mecburadamları suratını çekiyosun Rabbim hiç kimseye aratmaz inş herkese nasip eder

hepimizin inş. dogal yoldan gelir de şu dr. larla daha fazla haşır neşir olmayız

aminnnn,inş...tez vakitte gelirlerde,uğraştırmazlar bizi daha fazla dr kapılarında.
beyzanur sen ikinci denemeyi ne zaman yapıyosun canım?

aminnnn,inş...tez vakitte gelirlerde,uğraştırmazlar bizi daha fazla dr kapılarında.
beyzanur sen ikinci denemeyi ne zaman yapıyosun canım?

canım ben 2. kısmetse kasım-aralık gibi düşünüyorum. sanırım ist alman hastanesınmde yaptırcam şimdilik öyle düşünüorum ama bakalım inş gerek kalmazda doğal yoldan olur

canım ben 2. kısmetse kasım-aralık gibi düşünüyorum. sanırım ist alman hastanesınmde yaptırcam şimdilik öyle düşünüorum ama bakalım inş gerek kalmazda doğal yoldan olur

inş.gerek kalmaz canım,doğaldan gelseler ne güzel olcak.
burda başarısız oldu diye mi,yoksa beğenmediğin bişeyler mi var,bende çok kararsızımda,bi yanda parayı düşünüyorum,bi yandada burası iy mi caba diye.

yok canım ben çok beğendim burayı çok ilgili alakalılar gece 12 de hemşirelerı arıyosun çok yakınlar. sonuçta verecek olan Allah dimi neresi olursa olsun. bak Nergiste elazığda yaptır çok şükr ki tuttundu. bellide olmaz belkide burda yaptırım . benım ablam istanbulda oturuo alman hastanesi de çok yakın ve eskı bir hastane ilk tüo bebek burada yapılmaya başlanmış ablam ille buraya gel dio kalacak yerde old için bende öyle düşündüm ama nasip tabi bakalım

kızlar bugün karnım belim ağrıyo adetimin 20.günü acaba yumurtam mı çatlıyo anlamadımki bu kadar geç yumurta çatlar mı ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…