Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım olabilir bazen yumurtalar geç olgunlaştığı için geç çatlar ii değerlerdirsempatiksalakcinni

hadi ya ben bu fitil kullandım falan fila ancak üç kere ilişki oldu oda fitil bitti sonra yani daha yeni hafta sonuna denk geldi:kedilabilir mi kız ne biliym bu ay gögüs ağrım falanda olmadı normalde yumurtam çatlayınca gögüs ağrım olurdu oda olmayınca dedim bu karın ağrısı neyin nesi amaaaaaaaaaaaaaannnnn neyse ne ağrısın dursun bananeboshayallersmile

kıs ben daha karar veremedim ne yemek yapacağıma
insan geceden çok çalışınca acıkıyo demekki
haliyle susuzlukta yapar

kıs ben daha karar veremedim ne yemek yapacağıma
insan geceden çok çalışınca acıkıyo demekki
haliyle susuzlukta yapar

he vallaaaa ayh çok güldüm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:acab ondan mı ki miğdem kazınıyo resmen:roflol::roflol::roflol: valla çok güldüm Allah seni anne ypsın emi:CüvCüv:

he vallaaaa ayh çok güldüm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:acab ondan mı ki miğdem kazınıyo resmen:roflol::roflol::roflol: valla çok güldüm Allah seni anne ypsın emi:CüvCüv:

ne bileyim bana öyle geldi haliyle efor sarfediyosun yaaakaydirigubbakcemile3
amaaan kıs sabahtan beri çok moralim bozuktu neti açmak bile istemedim acık gülelim şurda

ne bileyim bana öyle geldi haliyle efor sarfediyosun yaaakaydirigubbakcemile3
amaaan kıs sabahtan beri çok moralim bozuktu neti açmak bile istemedim acık gülelim şurda

doğru olabilir vücut enerji kaybediyor çünküsırnaşık şeycanın neye sıkkın hayırdır.

kısss varya tedavi filan derken baktımda öncelikle eş olduğumuzu unutmuşuz emoşum yaaa

siz normale dönebildiniz mi

aynen öyle canım bizde unutmuştuk ama yoookkk artık bitti ne bu yav bebekte bebek kız aslında varya diyorumki acaba bir iki ay korunsak sonra tekrar korunmayı bıraksak tam olarak eski halime dönebilirmiyim ha şimdi diyeceksin zaten olmuyo ne korunması bunu eski güzel günlerimize dönebilmek adına söylüyorum ben ilk korunmayı bıraktığımda nasıl heyecanlanmıştım hamile kalıcam diye hamile kaldım ama düştü şimdi diyorum yine o günlere dönebilirmiyim ki nasıl fikir.ama şu anki ilişkimiz gayet iyi yorulduk artık her seferinde bebek düşünmekten hiçbişey düşünmeden sadece eşimle beraber olmak istiyorum artık.

burdayım canım sana uzuuuun bir cevap yazıyodum arada millete laf yetiştiriyomda anca yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…