ne yani benim yediğim sahtemi ki kilo aldırsın yok canım yanlış biliyosun bunun saflıkla ilgisi yok ben tok karnına yedim galiba birazdan ondan kilo aldım aç karnına yiyince zayıflatırmış tok karnına yiyince şişmanlatırmış.hem sanada teesüf ederim benim yediğimin saf olmöadığını nerden biliyosun da böyle diyosun benim aldığımda çok pahalıydısaf olanları daha yararlıymış ama çok pahalı o kilo aldırmıyo hatta zayıflatırmış
mafoldumben mafoldumben
kızlar o linki bi inceleyin kıııı ordan mı alsak
çok da pahalı ama
:dilcikar:ne yani benim yediğim sahtemi ki kilo aldırsın yok canım yanlış biliyosun bunun saflıkla ilgisi yok ben tok karnına yedim galiba birazdan ondan kilo aldım aç karnına yiyince zayıflatırmış tok karnına yiyince şişmanlatırmış.hem sanada teesüf ederim benim yediğimin saf olmöadığını nerden biliyosun da böyle diyosun benim aldığımda çok pahalıydı
benneyaptımki
aha başladı bizim sulu göz raziye kısssss ne böyle herşeye ağlıyon hıııımmmm bak bağırmakla kalmam döverim haaaa sus çabuk ben senin ablanım kaydirigubbakcemile
ne yani benim yediğim sahtemi ki kilo aldırsın yok canım yanlış biliyosun bunun saflıkla ilgisi yok ben tok karnına yedim galiba birazdan ondan kilo aldım aç karnına yiyince zayıflatırmış tok karnına yiyince şişmanlatırmış.hem sanada teesüf ederim benim yediğimin saf olmöadığını nerden biliyosun da böyle diyosun benim aldığımda çok pahalıydı
benneyaptımki
aha başladı bizim sulu göz raziye kısssss ne böyle herşeye ağlıyon hıııımmmm bak bağırmakla kalmam döverim haaaa sus çabuk ben senin ablanım kaydirigubbakcemile
canımsın emoşum yaaaaakaydirigubbakcemile3
bal katılmayanı demek istemiştim saf arı sütü ve polen balsız yani bal kilo yapar ya o bakımdan
FATOŞŞŞŞŞŞŞ NE DEMEK İSTEDİN SEN ŞİMDİ EMİNENİN KULLANDIGINA SAHTEMİ DEMEK İSTEDİN BAKİM AAAAAAAAAAalsanaalsanasmile
slm kızlar,çok geçmişe bakamadım ama bal polenden bahsediyosunuz galiba,bende geçen ay doğal ürünler satılan bi dükkana girdim,yeni açılmıştı,meğer ömer coşkun un ürünlerini satıyolarmış,beni ikna edip arı sütü,bal polen ve probolis karışımı verdiler,20 tl aldım,daha pek bi fark göremedim ama normalde çok koyu renkte regl olan ben,bu defa herkez gibi kırmızı oldum,sizce faydası olduğundan mıdır,denk mi gelmiştir.?
aaaaaa kıslar noluyoz yani gelen vuruyo giden vuruyoooo:çok üzgünüm:
aaaaaa kıslar noluyoz yani gelen vuruyo giden vuruyoooo:çok üzgünüm:
canım sen zaten hamiş kalmıştın doğaldan ondan olmasın CADIARZU
zeynepcim,Allahtan ümit kesilmez ki,eczanede çalışan bayan söyledi bana,kanalın tıkalı,senin çocuğun olmaz demişler,ama o hamile kalmış,herşey rabbimin elinde,inş.bir anda açılırda,gelir bebişin,hepimiz duacıyız sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?