Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ballllllllllllllll kız sen hamilemisin

günün gecmiş has. Calışıyon yaptırsana kız bi 2 dakkada kan testi niye okadar bekliyosunki

saf olanları daha yararlıymış ama çok pahalı o kilo aldırmıyo hatta zayıflatırmış
ne yani benim yediğim sahtemi ki kilo aldırsın yok canım yanlış biliyosun bunun saflıkla ilgisi yok ben tok karnına yedim galiba birazdan ondan kilo aldım aç karnına yiyince zayıflatırmış tok karnına yiyince şişmanlatırmış.hem sanada teesüf ederim benim yediğimin saf olmöadığını nerden biliyosun da böyle diyosun benim aldığımda çok pahalıydı
benneyaptımki
mafoldumben mafoldumben

aha başladı bizim sulu göz raziye kısssss ne böyle herşeye ağlıyon hıııımmmm bak bağırmakla kalmam döverim haaaa sus çabuk ben senin ablanım kaydirigubbakcemile

:dilcikar:

canımsın emoşum yaaaaakaydirigubbakcemile3
bal katılmayanı demek istemiştim saf arı sütü ve polen balsız yani bal kilo yapar ya o bakımdan

canımsın emoşum yaaaaakaydirigubbakcemile3
bal katılmayanı demek istemiştim saf arı sütü ve polen balsız yani bal kilo yapar ya o bakımdan

aaa niye canım balda faydalı
ama emine gibi alsanaalsanasmile tok karnına yersen kilo yapar aç yiycen aç

FATOŞŞŞŞŞŞŞ NE DEMEK İSTEDİN SEN ŞİMDİ EMİNENİN KULLANDIGINA SAHTEMİ DEMEK İSTEDİN BAKİM AAAAAAAAAAalsanaalsanasmile

kıslar aktarlarda var mıdr saf olarak
canım zeynom onlar bal karışımlı benimde kilo vermem lazım ya ondan yiyemem ben
bal zaten var bizde ama sevmem de ben

slm kızlar,çok geçmişe bakamadım ama bal polenden bahsediyosunuz galiba,bende geçen ay doğal ürünler satılan bi dükkana girdim,yeni açılmıştı,meğer ömer coşkun un ürünlerini satıyolarmış,beni ikna edip arı sütü,bal polen ve probolis karışımı verdiler,20 tl aldım,daha pek bi fark göremedim ama normalde çok koyu renkte regl olan ben,bu defa herkez gibi kırmızı oldum,sizce faydası olduğundan mıdır,denk mi gelmiştir.?

canım sen zaten hamiş kalmıştın doğaldan ondan olmasın CADIARZU

zeynepcim,Allahtan ümit kesilmez ki,eczanede çalışan bayan söyledi bana,kanalın tıkalı,senin çocuğun olmaz demişler,ama o hamile kalmış,herşey rabbimin elinde,inş.bir anda açılırda,gelir bebişin,hepimiz duacıyız sana.

sağol canım ya ben hep kendimi tüpe yoğunlaştırdım varsa yoksa tüp inan hiç takip etmiyorum yumurtlama günümü bundan sonra dikkat edicem gün aşırı ilişki:jeyyar:
1 seneye kalmaz hamiş kalıcam inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…