Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

FATOŞ KARDEŞİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
Fatoş : 63 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Emine: 50 ...Ayetel kürsi ........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Zeynep:0 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Aleyna :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Ball :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Beyza :0 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Bugull :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Özlem :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife

Ayakları şişinceye kadar namaz kılan bir peygamberin(sav) Gözleri şişinceye kadar uyuyan ümmetiyiz
kıslar bakın ne buldum ne acı değil mi

*Dua ile sema arasında bir engel vardır.üzerime salavat getirince engel acılır,Dua YERİNE ULASIR.
*Üzerime bir günde bin salavat getiren kimseye cennetteki makamı gösterilmedikce ölmez.
*Bana en yakın olanlar,üzerime en cok salavat getirenler olacak.
*Her kim farz namazını kıldıktan sonra bana on defa salavat okursa,Allahu Teala,onun namazını kabul buyurur,onun bu namazını Adem'e secde eden daha üstün meleklerin makamı olan illiyine ulustırır.o o makamdan bir melek söyle seslenir
-Artık diledigin neyse dile,her diledigin yerine getirilecektir.
*Vefatımdan sonra sizden kim bana selam gönderirse Cebrail (a.s) gelir ve bana şöyle der:
-Ya Muhammed! Ümmetinden falan kimsenin sana selamı var.Bana karşılık ben şöyle selam alırım:
-Benden ona selam olsun.Ayrıca onun için Allah'tan Rahmet ve bereket diliyorum.
*Kim altından kalkamayacagı güç bir işle karşı karşıya gelirse,üzerime çok çok Salavat-ı şerife getirsin.Çünki Allahu Teala,üzerime getirilen Salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını ,kederlerini giderir,rızkını çogaltır,Allah'ın yardımı ile muradına nail olur.
*Kıyamet günüde,katımda insanların en degerlisi,bana çok salatü selam getirenlerdir.
-Allah Resülü s.a.v. buyuruyor:
*İsmimi duyunca salavat getirmiyen insanların en cimrisidir.
*Adımı duyunca salavat getirmeyen insanların en acizidir.
*Üzerime salavat getirmeden dagılan bir topluluk pişman olacaklardır.
*Adımı duyunca salavat getirmeyen yüzü koyun sürünsün.
*Üç kişi yüzümü göremeyecektir.Ana Babasına isyan eden,Sünnetimi terk eden,üzerime salavat getirmeyen.
*Adımı duyup salavat getirmeyen,sonu mutsuz kimsesizdir.
*Cuma günü ve geceleri üyerime yüz defa salavat getirenin Allahu Teala otuzu dünyada,yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.
*Sırat üzerinde kalmış hurba yapragı gibi tir tir titreyen bir adam gördüm.o anda üzerime getirdigi salavat-ı şerife gelip onu bu durumdan kurtardı.
*Meclislerinizi salavat ile süsleyin.
*Cuma günü üzerime seksen defa salavat getirenin seksen senelik günahı af olunur.
*Karşılaşanki iki mü'min salavat getirerek musafaha ederlerse,gecmiş ve gelecek günahları bagışlanır.
*Üzerime yüz defa salavat getirene,Allah c.c. bin defa rahmet nazarı ile bakar.İştiyakta daha fazla getiren için kıyamt gününde şefaat ve şahitlik ederim.
*Üzerime salavat getirirseniz Allah ta size salavat getirir.
-Efendimiz s.a.v. buyuruyor:
Üzerime salavat-ı şerife getiren kimseleri melekler rahmetle anar,
meleklerin rahmetle andıgı kimseyi Allah c.c. affeder.Allah'ın affettigi kimse için bütün varlıklar rahmet okurlar.
*Üzerime bir defa salavat-ı şerife getiren kimse için Allahu Teala görevli meleklere:bu kulumun üç gün içinde meydana gelen günahlarını yazmayınız emrini verir.
*Üzerime bir defa salavat getiren kimseye Allah c.c. narı ile azab etmez.
-Cibril bana:Ya Muhammed s.a.v. sana senden önce hiç bir kimseye,getirmediğim bir müjde ile geldim.Allahu Teala senin için şöyle buyurdu:
-Ümmetinden kim ayakta iken üç defa salavat getirirse,oturmadan önce Allah c.c.onu bagışlar.
Otururken üç defa getirirse kalkmadan Allah'ın affına mazhar olur,buyurunca Efendimizs.a.v. bu mejdeler üzerine şükür secdesine kapandı.
*Kim sabahları üzerime onar defasalavat getirirse kırk senelik günahı silinir.
*Cuma günü üzerime salavat getirenin seksen yıllık hatalarını Allah c.c. affeder.
*Üzerime Cuma veya gecesi yüz defa salavat okuyan kimsenin yüz türlü haceti kabul edilir.
-Cebrail a.s. bana gelerek Ey Allahın Resulü Senin üzerine salavat getiren kimse için yetmiş bin melek isti far getirir buyurdu.
*Üzerime getirilen salavat sırat üzerinde bir nurdur.
*Allah'ın yer yüzünde gezen melekleri vardır.Ümmetimin üzerime getirdikleri salat-ü selamları bana ulaştırır.getirdikleri salat-ü salam bana ulaşır ulaşmaz bende onlar için isti far ederim.

:Saruboceq:
zeyno ellerine sağlık çok güzel olmuş liste canım benim yaaaaa beni 2.sıraya koymuşsun yerim seni ben yerimŞeniz çok tatlısın Allah hepimizi tez vakitte hayırlısıyla anne yapar inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: şimdi cuma gününe kadar ben 50 tane ayetel kürsi 100 adette salavat çekicem dimi bugün kafam çok yoruldum algılamam azaldıda

rica ederim eminem o liste değil dur onu siliyim sende sil o değil bi sonraki listeye bak

emine sana yakınım diye inanki seni 2. listeye koymadım
eğer öle olsa kendiminkini koyardım kalbimden geçenleri koydum

Tarihi bir saygı örneği:

Sultan Mahmud Gaznevi Muhammed adındaki hizmetçisine her defasında çok sevdiği bu Muhammed adıyla hitap ettiği halde bir defa da babasının ismiyle hitap eder. Buna üzülen hizmetçi neden çok sevdiği güzel ismiyle değil de babasının ismiyle çağırdığını sorunca Sultan’dan şu cevabı alır:

–Ben her defa abdestli bulunuyor o yüce ismi abdestle söylüyordum. Bu defa abdestim yok! O mübarek ismi abdestsiz ağzıma almaktan utandım!
Mübarek ismi duyduğu halde gönlü kıpırdamayan salavat tembellerine ithaf olunur

biter tabiki emine bitirin bakem :mymeka:
Kıs son listeyi gördünmü o 200 salavat çekicen
yok görmedim ben 200 tanemi okuycam salavat cuma günümü olacak yoksa cumaya kadar herhangibir gün mü olacak
kıssss bu listededki gibi birgün hepimiz hamiş oluruz inş

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn inşallaaaaahhhhhhhhhhhhh.........................................

FATOŞ KARDEŞİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
Fatoş : 63 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Emine: 50 ...Ayetel kürsi ........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Zeynep:0 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Aleyna :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Ball :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Beyza :0 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Bugull :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Özlem :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife

cumaya bitecek arkadaşlar

benimkini bitmiş bilinhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…