Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben çıkıyorum kıslar eşim işten erken geliyor artık ramazanya
yarın görüşürüz listemiz hayırlı uğurlu olsun inşaallah
ha bide ayetel kürsilerin okurken abdestli olun olurmu daha güzel olur
hoşçakalın

sende mi gidiyon fatoş iyi hadi o zaman hayırlı iftarlar zeynom sanada hayırlı iftarlar afiyet olsun.

günaydın canlar zeyno ben ayetel kürsiyi okudum salavat kaldı onuda bugün okurum inşallah

Dileğine kavuşmak için, iki rekât namaz kılıp, sevabını silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, (Yâ Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle) diye dua edip, (Bu duamı Silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle) demeli. (Mekatib-i şerife)

Sabah ve yatsı namazından sonra Silsile-i aliyye’nin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.

FATOŞ KARDEŞİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
Fatoş : 63 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Emine: BİTTİ ...Ayetel kürsi ........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Zeynep:0 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Aleyna :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Ball :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Beyza :0 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Bugull :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife
Özlem :50 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv: 200 Salavat-ı şerife

cumaya bitecek arkadaşlar

bu şekilde dua ediyorum arada zaten ismimim de altında yazıyo silsileyi aliyye Rabbim onların hürmetine dualarımızı kabul etsin.
Allah kabul etsin eminem tombiş tombiş bebeklerin olur inşaallah 10 tane:sm_cool:

sağol canımmmm tombiş tombiş iyi güzelde 10 tane biraz fazla değilmiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

hayır hiçte fazla değil üçüz doğurursan 2 sefer etti 9 hadi bide benden
ne bendeni kıssss kocandan :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…