zeynom dün akşam çok canım sıkıldı alışveriş merkezine girdik sahurluk bişeyler alacaktık eşimle bide baktımki eski işyerinden arkadaşım baya samimiydik kendisiyle içeri girdim bide baktımki hamile karnı burnunda görmezden geldim zeyno konuşamadım kaçtım ordan eşime belli etmedim ama için kan ağladı boğazıma bişeyler düğümlendi biliyorum bu duruma artık alışmalıyız ya ama olmuyo iştemafoldumben
üzülme emine desemde bişi ifade etmiyor artık seni anlıyorum
napalım sınavımız emine bunuda atlatıcaz hayırlısıyla :teselli:
üzülme nolur hani burda ağlayıp bebek diye sızlamayacaktık inan kendimize yapıyoruz kimseye bişi olduğu yok boşver hayatını yaşa
bak erkekler evde ağlayan sızlayan eşleri istemez bunu sende biliyorsun
napıym canım biranda öyle görünce şok oldum birden yoksa her gördüğüm hamile de böyle olmuyorum artık eşime bişey demedim farkında bile olmadı o durumun o markete girmemiş olmayı tercih ederdim dün akşamdan beri kendime gelemedim nedense hiç bu kadar kötü olmamıştım.neyse boşver seninde canını sıktım sabah sabah bu bana:mymeka:
zeynep diğer kızlara özel mesaj attın mı duayı okusunlar diye.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...iyo-transferi-yapilip-hamile-kalan-varmi.html
bak açelya diye bi kadın hamiş kalmış 4 hücreliyle
benimkide 4 hücreliydi ama tutmadı kısmet işte
evet attım bal sabah atmış bana ben okurum ama duaya belki katılamam dedi işlerim yoğun oluyo dedi
bende okuyunca mutlaka haber ver dedim
nasıl yani okurum demiş duaya nasıl katılamıyo kız ayrı duasıda mı var
emine kısmetimizde olsa ne olursa olsun olur buna bizim inancımız tam şükür
ama bizim sıpalar annem birazdaha beni sevsin özlesin diye bekletiyo ama bi olsun doğsun totosuna ilk ben vurucam
öyle canım napalım bekliyoruz sabırla inşallah daha çok bekletmeden gelir meleklerimiz.
yooo ayetel kürsiyi okurum dedi ama cuma günü belki gelemem işlerim yoğun dedi
buraya ben dua yazıcam herkes okuyup amin diycek o kadar
amin amin eminem
iyimisin şimdi Şeniz
eh işte idare eder
ben pişirip koyuyorum dondurucuya harika oluyo.domatesleri soyuyorum küp küp doğrayıp pişiriyorum soğuyunca buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorım hem pratik hem lezzetli oluyo bu sene yapmadım daha yapıcam.emine siz domatesi kışlık nasıl hazırlarsınız
ben dondurucuya domates koymak istiyorum kışın çok hormonlu oluyorlar ee bizimde uzak durmamız lazımya
nasıl koysam bi akıl ver
aklinialirimsmile seninde moralini düzeltmek ne zor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?