Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Misafirleri olabilir 5 dk girip haber veremiyolar mı okuduk veya okumadık diye yada okuyamıycaz diye hayret bişey ya

[/QUOTE]

zeynep ben şimdi 100 ayetel kürsi 200 de salavat mı okuycam eksik yanlış olmasın.

[/QUOTE] zeynep ben şimdi 100 ayetel kürsi 200 de salavat mı okuycam eksik yanlış olmasın.[/QUOTE]

evet canım ben sizin salavatlarınızı alırım 400 salavat benim oldumu emine fatoş siz sadece 100 er tane ayetel kürsi okuyun

zeynep ben şimdi 100 ayetel kürsi 200 de salavat mı okuycam eksik yanlış olmasın.[/QUOTE]

evet canım ben sizin salavatlarınızı alırım 400 salavat benim oldumu emine fatoş siz sadece 100 er tane ayetel kürsi okuyun[/QUOTE]

tamam canım kaydirigubbakcemile5vereliniortakŞeniz Rabbim kabul etsin fatoş arkadaşımızı tez vakitte anne yapsın inşallaaaaaaaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

FATOŞ KARDEŞİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
Fatoş : 100 ...Ayetel kürsi........ :CüvCüv:
Emine: 100 ...Ayetel kürsi ........ :CüvCüv:
Zeynep:400 ...Salavat-ı şerife........ :CüvCüv:

cumaya bitecek arkadaşlar

zeynep ben şimdi 100 ayetel kürsi 200 de salavat mı okuycam eksik yanlış olmasın.

evet canım ben sizin salavatlarınızı alırım 400 salavat benim oldumu emine fatoş siz sadece 100 er tane ayetel kürsi okuyun[/QUOTE]

tamam canım kaydirigubbakcemile5vereliniortakŞeniz Rabbim kabul etsin fatoş arkadaşımızı tez vakitte anne yapsın inşallaaaaaaaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

[

kıslar ben çıkıyorum yemeğimi ne yapıyım eşim artık erken geliyor ramazanya 4 buçuk gibi
yarın görüşürüz duada

emineee bu dediğini düşünmek bile istemiyorum ben biraz pimpirikliyimdir
kaygana bile diyo sen bebeyi yerinden kaldırmazsın ev batacak diye
amaaaaan rabbim versin de ben alıştırırım nasılsa temizliğe

[/QUOTE]

kızlar bu ne şimdi

nasıl anlaşmıştık nasıl yapmışsınız ben size okumuycam mı dedimde listeden cıkarıyosunuz

tamamda dua yarın deyilmi ben gerekirse gece okur yine verdiyim sözü tutarım

böyle şeymi olur

hemen okuncak diye bişe varmı yani

ben bu akşama okuycaktım

neyse siz böyle olmnasını istiyosanız böyle olsun RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

Son düzenleme:
kızlar noluyo bi dua başlatıldı noluyo millete herkes bi yana dağıldı.kızlarrrrrrr bak kesin okuyacaksanız alın duayı okumak istemeyenler açıkça söylesin bizde başımızın çaresine bakarız.

ama emine dua haftaya cuma olması gerekirdi

o zamna kadarda herkes mutlaka görür okurdu şimdi bazıları dünden belli girmemiş bile hemde ramazan oldugu için başka dualarda var anca sıra geliyo hemn okunmuyoki dua günü okunmasaydı o zamn böyle bişe yapmaları gerekirdi

duayı kısa zamnda yapatıgınız için böyle oldu bence

Son düzenleme:
canım ama sabahtan beri kimse gelip okuruz ya da okuyamayız demedi bizde bitsin diye böyle yaptık
gelenler de demedi birazda canımız sıkıldı dün tamam diyenler bugün uğramadı bile topiğe

aleynacım bize darılma canım ama böyle oldu
kız düşünebiliyomusun dün tamam dedi bugün topik topik gezip uğramadılar bileeeee
istemiyosan söyle değil mi ama mecbur tutmadık kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…