Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
50 tane ayetel kürsiyi okuyacak vakit yokmu yani yada gelip haber verecek aaaaaaaa çıldırıcam şimdi aleyna neden anlamıyosun yarın cuma son gün biri kalkıp pat ben okumucam derse kim okucak eksik duayı yada hiç haber vermese nolacak sen kendi kendine orda trip yapıyosun okumazsan okuma allah allah ya iyice sinir oldum ha öf.

ben tek başıma okurum 300 tane ayetel kürsiyi ne var be hele ki çalışmasam gündüz evde olsam ohoooo hemde ne dualar okurum çok sinirlendim çooookkkkkkkkkkkkkkk.

fatoş üzülme arkadaşım biz okur bitiririz bu işin senin şanssızlığınla alakası yok

.................................................................................

Son düzenleme:
kıslar ben gittikten sonra neler olmuş burda yaaa
aleyna sen öğlen girdin geçmiş sayfalara bak ben sana aleyna hg okudunmu dedim cevap vermedin
bizi diğer topikler ilgilendirmez onların kuralları başka bizimki başka
ben size dün sordum bu hafta cumamı yapalım dedim yoksa haftayamı kalsın dedim hepiniz okuruz dediniz
şimdi beyza ben okurum dedi gitti o gidiş bidaha haber yok kaç tane okuycan kimin için okuycan belli değil
bal zaten var yok arası bak bana okuycam dedi hastalanmış kaldımı bi 50 daha
özlemaya attım özelden alırmısın diye daha dönmedi bana bugulada atmıştım dönmediler ordanda kaldımı 100 tane
e ben hastayım biliyorsunuz 400 salavatınızıda ben aldım
ben fatoşu ilk yazdımki kıs sevinsin diye burnundan geldi
e sende gelmedin bidaha, bize deseydin ben akşam okuycam haberiniz olsun saçımı kestirmeye gidiyorum dedin gittin
e zaten diğer topikte gecelere kadar konuştuğun için öğlene kadar uyuyorsun saat 1 gibi geliyosun
e sendende haber yok
bende geri kalanı dağıttım üçümüz seferber olduk fatoş üzülmesin diye
sende buraya gelipte ben akşam okuyacaktım deme şimdi bize
gitmeden deseydin sende

Son düzenleme:
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvv kızlar yavaşşşşşşşşşşşş neluyonuz böylealsanaalsanasmile

aranızda kaldım elinizden kimse alamıycak şimdi beni klava:

şaka şaka

hakketen neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım ya
emine

bu kadar sinirlencek bişey yok ben liste yapılırken okuycagımı söyledim hatta zeynebe istersen ben yapıyım dedim listeyi istememezlik yok bende yani bunu söyliyim bikere yasakkelime

okumak istemesem bu kadar tirip deyil sadece okucam dediyim halde listeden cıkarılmamdı ben buna sitem ettim

benim gayem duayı herkes okusun herkesin agzı deysin duaya yani fatoşun duası bu cuma olmazdı haftaya cumaya olurdu ama herkesin haberi olur görür okurdu yoksa bende

fatoşta sende okuruz 300 taneyi ama gayemiz herkesin okuması kimin duasının kabul olcagını bilemeyiz

ama kendimi ya anlatamadım yada siz beni yanlış anladınız :çok üzgünüm:

zeynep

senin hoşgeldin dediyini görmedim cıktıgım zamna denk geldi galiba ama geldiyimde özel mesaj atmışsın bende sana cevap verdim akşama okuycam haber veririm zeynep dedim

gece gec yatmam sabah gec kalkmamın bu konuyla ne ilgisi var anlamadım

konuyu nereye getiriyosun dua günü haber veririm okudugumu okuyamassam önceden haber veririm merak etme sen lmaz:

okudugumu haber vermedim cünkü okuyunca haber vericem ben öylen geldiyimde girdim cıktım aklımada gelmedi

neyse kızlar bu mübarek ayda aramızda kırgınlık olmasın bu konuyuda burda kapatalım lütfen uzdıkca uzuyo cünkü

ben istemem bu ayda kırgınlık olsun ama canınız kavga istiyosa bayramdan sonra yaparız bana uyar yanialsanaalsanasmile

gecmişe deyi geleceye bakalım bu aya ve dualarımıza konsantre olalım olurmubuyrunnnnnnnnn

fatoşcum ben okudum canım 50 ayetel kürsü RABBİM vesile edr İNŞALLAH okudugumuz ayetel kürsüleri

200 selavat cektim peygamber efendimize [S.A.V]hediye

RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH

RABBİM İNŞALLAH bu okudugum dualar hürmetine fatoşu en kısa zamnda anne yapar İNŞALLAHşöyle bebekleri olur İNŞALLAH

Son düzenleme:
aaaaa bu arada fatoş üzülmesine gerek bu dua binimde olabilrdi sizinde olabilrdi

fatoş birinci oldugu için organizasyonda karışıklık oldu bunda üzülcek bişe yok yani

ilk banada okunsa böyle olucaktı fatoşcum bunun senle alakası yok hiç üzme o tatlı canını

aklıma gelmişken bunuda söyliyim

fatoşcum öylen duada olamıycam canım cünkü yarın erkenden anneme gidib beraber hırkayı şerife gitcez

o yüzden duanda olamıycam ama dualarda buluşuruz İNŞALLAH

şimdiden bütün kalbimle AMİN diyorum canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben akşam 100 tane ayetel kürsi okudum

ya şimdide aleyna ben 50 okurum dedim ya fatoşun haberi yok şimdi kızda 100 okudu
üffff aleyna ne okuyosa ben dağıttım işte millet yokken ne kendi başına okuyosunki
neyse eksik olmasında fazla olsun önemli değil

ancak 9 gibi açılır canım bende alıcamda burda bir arkadaş biz almıştık hiç faydası olmadı dedi kafam karıştı.

belki hergün yapmamışlardır
10 tl eminem bak dışarda 30 muş ben alıyım bi deneyim istersen bana yararsa sende alırsın
ama bime bidaha gelirmi acaba
bu arada çok güzel dua buldum :sm_cool:

dün konuştular fatoşla okurum dedi fatoş 50 okuyacaktı akşam ben 100 okudum zeyno dün çok sinirlendim akşam orucumu açtım tansiyonum yükseldi başımın ağrısından ölecektim akşam 100 ayetel kürsiyi okudum ama nasıl okudum beynim yerinden çıkacaktı ağrıdan ama neyse okudum bitirdim çok şükür.

belki hergün yapmamışlardır
10 tl eminem bak dışarda 30 muş ben alıyım bi deneyim istersen bana yararsa sende alırsın
ama bime bidaha gelirmi acaba
bu arada çok güzel dua buldum :sm_cool:

aman bende alıym gitsin yaa nolacakki belki bende düzenli kullanamam neyse ben bi şansımı deniym yinede.ne duası buldun kız.

canım benim ben hasta olmasaydım paylaşırdık neyse bu seferlik böle olsun
aman bende alıym gitsin yaa nolacakki belki bende düzenli kullanamam neyse ben bi şansımı deniym yinede.ne duası buldun kız.
tamam eminem ne zaman alcan ben gidiyorum bizim burda kapışır valla millet
kızlar günaydın benimde bitti ekleyebilirsiniz

sağol canım çok okundu neyse Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…