Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
fatoş iyide her zamnda denmeski okudum diye belki okuyamadı o gün

dua günü okunmassa listede deyişiklik yapılır

öbür topikte öyle yapıyoruz biz

şimdi ben bu akşama okuycaktım daha okumuyım o zamn son karar böyle galiba dimi

canım darılmadım dersem yalan söylemiş olurum

ben bugün ugradım size okumuycam diye bişe demedim ama daha okumadıgım içinde bişe demidim ama akşama okuycaktım yarınfda haber vericektim

şimdi onlarda okursa fazla olucak onların haberi varmı liste deyişikliyinden

okumasınlar bari

darılma canım sen
dünkülerden bazısı bugün hiç açmadı dolayısıyla haberi yok onları da paylaştık
keşke deseydin okuyacam diye
biri demedi bozulduk yani
hiçte uğramadı

yanlış anlma ben zaten cok okuyorum öbür topike okuyorum hatimim var başka dualarım var

doluyum aslında ama ben burdaki arkadaşlarlada bişe paylaşmak istedim devamlı geldiyim bi topik oldugu için

şaşırdım listeden beni cıkarınca ona üzüldüm yani

kimseye küs deyilim yanlış anlaşılmasın

canım ona kalırsan benimde var hatim tespih filan ama birbirimiz için bişeyler yapalım bu mübarek günlerde dedik neyse valla okuyandan da okumayandan da allah razı olsun ne diyelim

gördüm negatif cıkmış kan testi üzülüyo demekki

canım yarın kimse haber vermesse o zamn bişe demeye hakkımız var canım

şimdi ne desek boş ben okuycam diycek yani

tabiki okuyanda okumayandanda ALLAH razı olsun

evlerimizde okuyoruz ama burda belki birimizden birinin duası kabul olur diye okuyoruz birbirimize

ALLAH rızası için yani

özlem bugull bugünde gelmedi zaten haberleri yok napalım kalmasın da ezanla sela arası duamızı yapalım dedik

öyle deme canım senle ilgisi yok bunun

haftaya cuma yapsaydık duasını herkes görür o zamnada kadarda okunur biterdi

şimdi zamnda az ya göremiyoda olabilirler okuyamıyoda olabilirler

ama buna katılıyorum okuyamayan bildirdsin okuyamıyorum diye

aleyna sana cevap yazmıştım tam yollayacaktım elektrik kesildi hepsi boşa gitti yazdıklarımın şimdi geldi eletrik.en son yazdığından başlıyım cevap vermeye bal adet olmuşsa haber versin bize.haftaya olsaydı herkes görürdü okurdu diyosun biz zaten burda olanlara söyledik burda olmayanlara dua yazmadık.

buraya 5 dk girip haber verecek vakti yokmu kimsenin bunuda anlayabilmiş değilim zaten bu iş gönül işi gönlü olamayan okumasın zaten.şu mübarek günde bak fatoş nasıl üzülmüş kızcağız biz sana kızacağımıza sen tepki gösteriyosun yok listeden çıkardınız yok haftaya olsaydı okumak istemiyosan okumazsın bu kadar basittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…