Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine ben çıkıyım mutfak öle duruyo daha yemeğimi ayarlayım
sende doktoruna gidersin inşaallah bişiyin yoktur hayırlısı
görüşürüz

tamam canım belki bugün gidemeyebilirim iş yerinde yanlız sayılırım çıkamazsam yarına kalır artık.

kıslaaar ben geldiiiiim emoşum naptın aldın mı sonucunu
kıs zeyno ne pişirdin bugün

ALDIM CANIM SONUCU beyinde bişey çıkmadı sinirsel olduğu kesinleşti yorgunluk stres uykusuzluk hepsi birleşince mahvetti beni bide magnezyum eksikliğinden olurmuş yanında B vitamini falan aldım dinlendim bugün daha iyiyim çok şükür.

geçmiş olsun emine bu sorunlar sıcakla birleşince böyle oluyor işte kötü bişey çıkmamış iyiki büyük geçmiş olsun

geçmiş olsun emine bu sorunlar sıcakla birleşince böyle oluyor işte kötü bişey çıkmamış iyiki büyük geçmiş olsun

sağol canım çok kötü oldum anlatamam sol tarafım iptal gibi bişeydi çok şükür bugün daha iyiyim.sen nasılsın napıyosun

ben iyiyim ne olsun peş peşe davetlerim var baya kalabalık oluyor 15 20 kiş falan onlarla ugraşıyorum bide hatimim var onu yetiştirmeye çalışıyorum yogunum epey

ben iyiyim ne olsun peş peşe davetlerim var baya kalabalık oluyor 15 20 kiş falan onlarla ugraşıyorum bide hatimim var onu yetiştirmeye çalışıyorum yogunum epey

Allah kolaylık versin canım işin zor gerçekten hava çok sıcak oruçsun misafir ağırlamak işkence gibi oluyo resmen gerçi ramazanda onun tadıda başka oluyo ama çok yoruyo.

Allah kolaylık versin canım işin zor gerçekten hava çok sıcak oruçsun misafir ağırlamak işkence gibi oluyo resmen gerçi ramazanda onun tadıda başka oluyo ama çok yoruyo.
öyle ama biliyorsun bire on, bire yüz sevap veriliyor ramazanın hürmetine hem ben severim geleni Allaha şükür susamıyorum sabrını veriyor yaradan hem iki başımıza oruç açmanın tadı olmuyor böyle daha güzelolumunekankayizsmileaileler çoluk çocuk derken baya keyifli oluyor ha accık yoruluyorum ama degiyor çektigime

alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…