Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar bu bebekten alalımmı bu hafta bimde bu var
20 tl
gözünü kırpıyomuş horluyomuş bide gülüyomuş daha ne değilmi :roflol:
gelin biz doğuramıyoz böle bi bebek alalımda hevesimiz kursağımızda kalmasın bari

önceki senede hacıya gitmişlerdi annemle kendimi nasıl yalnız hissettim anlatamam
rabbim onların yokluğunu bana göstermesin inş

ben bunun daha büyükleri varya ondan istemiştim de kociş bana dedi kendin doğur onu sev :roflol:
o zaman korunuyodum anladım artık istiyo bidaha bebek filan istemedim

önceki senede hacıya gitmişlerdi annemle kendimi nasıl yalnız hissettim anlatamam
rabbim onların yokluğunu bana göstermesin inş
amin canım amin
şimdi öle rüyamda annemle uğraşıyom annem uçağa ilk binecek biraz panik atak kendisi
öle onla uğraşıyom uçağa biniyomuşum bak anne diyom bişi yok bunda korkulacak kocaaa uçak ama hava boşluğuna gelince biraz sarsar korkma ondan ne diyom ayyy görsen 1 hafta öle kalkıyom yataktan
ben bunun daha büyükleri varya ondan istemiştim de kociş bana dedi kendin doğur onu sev :roflol:
o zaman korunuyodum anladım artık istiyo bidaha bebek filan istemedim

evet canım babam gitti annem yeğenlerime bakıyo o yüzden gidemedi
hayırlısı olsun sağsağlim gidip gelsinler inşaallah

kıs cumaya misafirim var
menüye bak bi
mercimek çorbası börek salata mantı karnıyarık pilav kavun tatlı olarakta profiterol yapıyımmı
revani yada irmik helvası karar veremedim

ben bi yatağımı düzleyimde geliyim
emoşum uyandırdı kalktığım gibi geldim buraya

kıs cumaya misafirim var
menüye bak bi
mercimek çorbası börek salata mantı karnıyarık pilav kavun tatlı olarakta profiterol yapıyımmı
revani yada irmik helvası karar veremedim

profiterol daha iyi olur canım hafif olur diğerleri şerbetli tatlı
diğerleride güzel cokacimcoook
kimler geliyo kıs
bende geçen cumartesi misafir çağırdım
mercimek çorbası
börek fırında tavuk salata pilav kadayıf yaptım

kıs benim de eşiminde kimsesi yok burda arkadaşları onların dünürleri bide komşum hepside akraba bunlar gelcek
kıs bende kadayıf mı yapsam fincan kadayıfı dondurmayla çok güsel olur

yokya ne hamilesi adet oluyorum ya.kız bu ay adetim siyah oldu gögüs ağrımda olmadı hiç stresten mi acaba.
canım inşaallah temizleniyordur için
kıs benim de eşiminde kimsesi yok burda arkadaşları onların dünürleri bide komşum hepside akraba bunlar gelcek
kıs bende kadayıf mı yapsam fincan kadayıfı dondurmayla çok güsel olur

olur bende kadayıfın yanına dondurma koydum iyi gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…