Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eminem benim yemek yapmam gerek eşim gelmek üzere görüşürüz canım ismini verdigim duayı dene İnş. faydasını görürsün kendine iyi bak iyi akşamlar

tamam canım sana kolay gelsin afiyet olsun kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum Allah emanet ol.

mrb arkadaşlar ben çoookkk dertli birisiyim bir tüp bebek denemsi yapacakık ama yapamadık yumurta rezervim olmadıgı için dosyayı kapattı doktorum hipo hiposun dedi yumurtaların yaşlanmış dedi ve son olarakta erken menopoza girmişsin dedi farlutal içtim adet olmadım muayneye gittim bana estrofem estraderm tts 100 ve progestan verdi ve şubatın 15 gel dedi ben bu ilaçları kullanınca adet olurmuyum acaba yoksa adet olmadanmı tüp bebege başlayacagz bilmiyorum çok şaşırdım ne yapacagımı hee arkadaşlar birde estrofem kasıkda vede bel agrısı yaparmı çünkü adet olacakmış gibi agrılarım var karnımın alt tarafında agrıdan oturamıyorum kalkamıyorum eşimle ilişkiye bile giremiyorum çookk sancım oluyor acaba ilçtanmı yoksa rahim incelmiş ondanmı :18:

ne olsun canım iyi olmaya çalışyorum koşturmaca işte.sen nasılsın neler yapıyorsun.

ne olsun canım iyi olmaya çalışyorum koşturmaca işte.sen nasılsın neler yapıyorsun.

nolsun canım aynı ben çalışmıyorum biliyosun evdeyim işte
hala bebiş yok çok da kilo aldım öncelikle zayıflamalıyım
diyete başladım işte pco var ya
sende kan pıhtılaşması varmış geçmiş olsun

kız ben burdayım napıyosun nasılsın anlat bakalım:76:

amaann ne anlatıym kız şu son 2 aydır ne yaptığımı bende bilmiyorum bebeğim öldü babam hasta son günlerini yaşıyor yinede hamd olsun Rabbim beterinden korusun diyorum.

canım sen kaç yıldır istiyorsun bebiş.diyetin yanında sporda yapmam lazım evde kendi kendine yapabileceğin haraketler var.öyle canım sağol.

amaann ne anlatıym kız şu son 2 aydır ne yaptığımı bende bilmiyorum bebeğim öldü babam hasta son günlerini yaşıyor yinede hamd olsun Rabbim beterinden korusun diyorum.

kıss geçmiş olsun baban için hastalığı neydiki
rabbim hamdımızı artırsın
bunların hepsi sınav

canım sen kaç yıldır istiyorsun bebiş.diyetin yanında sporda yapmam lazım evde kendi kendine yapabileceğin haraketler var.öyle canım sağol.

canım iki ayrı sayfa açtım da orayı okumaya çalışıyorum arada yoksa burdayım
3 yıldır bebiş istiyorum benimde bir düşük sonra bir daha olmadı
1 seneyi geçti kürtaj olalı
şimdilik diyete alıştırıyım kendimide sonra evde yaparım hareket filan

kondisyon bisikleti alıyım diyom ama maddiyat sıkıntıda

ben 60 kiloyum galiba epeydir tartılmadım bende kilo aldım aslında ama benimki kullandığım hormon ilaçlarından oldu ama çok abartı kilom yok.

maşallah çok iyimişsin kısss
ben 65 e düşsem 40 takla atarım yani
bende tiroit hastası olduğum için ilaç kullanıyorum
git gide de alıyorum pco da var prolaktinimde yükseliyo
ooofff of dert 1 değil ki
yaş27 oldu bebek te yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…