eminecim hayırdır neden böyle bir karamsarlığa kapıldın adet belirtileri ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı hiç belli olmaz arkadaşım sen baştan bırakma kendini bekle biraz Allah büyüktür. inş. bebeğin seni daha fazla üzmeden gelecek çok dua et öpüorum seni:)bugün umudumu kaybettim nedense adet olucam galiba bu ayda olmadı bencemafoldumben
Canım dualarım seninle, okur okumaz dua ettim senin için. Meleğin inşallah bu sefer gelsin canım.
bugün iyi değilim canım çok moralim bozuk:1no2:regl dönemim yaklaştı belkide ondandır.sen nasılsın neden yoruldun böyle
günaydın şekerler... yarın gidiyorum ve tedavi başlıcak büyük ihtimalle (tüp bebek) dualarınızı eksik etmeyin...
bugün umudumu kaybettim nedense adet olucam galiba bu ayda olmadı bencemafoldumben
ben 3 yıldır bekliyorum bebişimi gelsin diye.inş. gelecek Allahın izniyle.
kızlar 1.aşılamam tutmadı bhcg 1,22 adetim 3 gün geçti adet olsam rahatlıcam.kist çıktı sanırım adetim boşuna gecikmez çünkü neyse paylaşayım dedim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim
sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık
emineu........................DOĞAL YOLDAN.........................................................15aralık
nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................23 aralık
aleyna222..................DOĞAL YOLDAN.........................................................21ocak
lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????
angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????
konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???
pike.............................DOĞAL YOLDAN..............................................................???
esengülüm...................2.aşılama............................???......................................????
nazenin28.................DOĞAL YOLDAN.............................................................?????
mirage1983..................Klomen................................??????..................................????
Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???
melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???
mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????
Marall........................Tüp Bebek ................................?????...............................????
günaydın emine nasılsın bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?