Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün umudumu kaybettim nedense adet olucam galiba bu ayda olmadı bencemafoldumben
eminecim hayırdır neden böyle bir karamsarlığa kapıldın adet belirtileri ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı hiç belli olmaz arkadaşım sen baştan bırakma kendini bekle biraz Allah büyüktür. inş. bebeğin seni daha fazla üzmeden gelecek çok dua et öpüorum seni:)

bilmiyorum canım ya neden böyle olduğumu.birden bire moralim bozuldu.Allah sonunu hayır etsin.

kızlar selam uzun bir aradan sonra yazdıklarınıza baktım hamile arkadaşlar var çok sevindim hayırlısı bize inşallah kızlar

bugün iyi değilim canım çok moralim bozuk:1no2:regl dönemim yaklaştı belkide ondandır.sen nasılsın neden yoruldun böyle

canım ya fazla üzülmemek gerekiyor bence bir hafta hasta yattım sağlığın kıymetini anladım bebek bebek diye kendimizi yiyip duruyoruz Allah önce sağlık versin bence:teselli:

canım doğru söylürsun ama ben her zaman böyle değilim sadece regl dönemim yaklaştığında bu kadar kötü oluyorum.tabiki önce sağlık insanın sağlığı yerinde olmayınca hiçbirşeyin önemi kalmıyo.

kızlar 1.aşılamam tutmadı bhcg 1,22 adetim 3 gün geçti adet olsam rahatlıcam.kist çıktı sanırım adetim boşuna gecikmez çünkü neyse paylaşayım dedim

günaydın şekerler... yarın gidiyorum ve tedavi başlıcak büyük ihtimalle (tüp bebek) dualarınızı eksik etmeyin...

Canım hadi hayırlısı, tedavin hayırlı olsun.İnşallah 2010 da bebişlerin seninle olacak.

bugün umudumu kaybettim nedense adet olucam galiba bu ayda olmadı bencemafoldumben

ben 3 yıldır bekliyorum bebişimi gelsin diye.inş. gelecek Allahın izniyle.

Canım inşallah adet olmazsın yaa.Bende 20 aydır bekliyorum ama hala tık yok.

kızlar 1.aşılamam tutmadı bhcg 1,22 adetim 3 gün geçti adet olsam rahatlıcam.kist çıktı sanırım adetim boşuna gecikmez çünkü neyse paylaşayım dedim

Canım hayırlısı buymuş demek ki.Bak ben 3.aşılamayı yaptırdım hala pes etmedim.Sende sakın umutsuzluğa kapılma

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

emineu........................DOĞAL YOLDAN.........................................................15aralık

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................23 aralık

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN.........................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

pike.............................DOĞAL YOLDAN..............................................................???

esengülüm...................2.aşılama............................???......................................????

nazenin28.................DOĞAL YOLDAN.............................................................?????

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????

Marall........................Tüp Bebek ................................?????...............................????

23SM 3. aşılama (serephone + gonal f) 24 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…