Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nergis sen baya tecrübelisin bu kahverengi akıntı adetten birgün önce bende oluyo nedendir

Canım bilemiyorum ki! Bazen bende de öyle oluyor ama her zaman değil.Bir gün sonra adetim tam olarak gelmiş oluyor.Önemli birşey değildir merak etme.İnşallah yerleşme kanamasıdır.Devamı gelmez.

olmadım ama benim zaten bazen 2 üç gün geçer ama kendimi biliyom olcam hayırlısı takmıyom inşallah sen olmazsın tatlım bebbegin gelir ögrencilerine verirsin müjdeyizemuszemus

Canım inşallah ikimizde hayırlı haberler veririz burdan ama inan benimde hiç umudum yok.Çünkü hiç bir belrti yok, sende var mı belirti.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

nazenin28.................DOĞAL YOLDAN.............................................................13 aralık

bugulll....................DOĞAL YOLDAN...............................................................15aralık

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................22 aralık

23SM..........................3.aşılama.................serophen,gonal f.............................24 aralık

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN............................................................10 ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

esengülüm...................2.aşılama............................???......................................????

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............DOĞAL YOLDAN................................................................????

emineu.....................?????.........................................?????.................................????

günaydın canlarım ben fırsat buldukça siteye giriyorum sizi göremeyince tekrar çıkıyorum, ben sizi hiç bırakırmıyım can yoldaşımsınız hepininiz, kursa sabah 10 da gidiyorum 2 de eve geliyorum, evi dizenle yemeği hazırla derken vakit akşam oluyor ayın 26 sında sınavım var inşallah geçerimde emeklerim boşa gitmez bu arada haftaya adet olmayı bekliyorum:çok üzgünüm:

inşallah canım ama bu ay imkansız yumurtlama günümü değerlendiremedik:kedi: ve hastalık yüzünden 10 tane antibiyotik iğne vurundum hiç umudum yok inşallah gelecek aya sen yenimi katıldın canım yeni görüyorum seni hoşgeldinopuyorumnanaktan

bende iyim çok şükür bu topicteki arkadaşları çok seviyorum ama artık kimseler girmez oldu buraya.

herkese günaydın.aleyna burdayım kııııııııııızzzzz.anam topige giriyom kimse yok bende çıkıyorum yoksa hep buralardayım.

bende iyim çok şükür bu topicteki arkadaşları çok seviyorum ama artık kimseler girmez oldu buraya.

canım bende seni çok seviyorumopuyorumnanaktanburdayız kız ben gitmem biryere sizler benim dert ortaklarımsınız beni sizlerden başka kimse anlamıyo zaten anlamalarınıda beklemiyorum bunu ancak yaşayan bilirmafoldumbeniyiki varsınız canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…