inşallah canım ama bu ay imkansız yumurtlama günümü değerlendiremedik:kedi: ve hastalık yüzünden 10 tane antibiyotik iğne vurundum hiç umudum yok inşallah gelecek aya sen yenimi katıldın canım yeni görüyorum seni hoşgeldinopuyorumnanaktan
emineu nasılsın canım. gazianteplisin galiba karagöz sayadını bilirmisin orda
emineu sulecik aleyne nergis bide yeni katılıan arkadaşımız beyzanur eskisi kadar gir miyo diyorumki msnde toplu sohbet yaparız ne güzel aynı anda belirli bir saatimiz olur herkezin kendince tecrübesi var onları daha rahat degerlendiririz cevaplarınızı bekliyorum cici kızlar
emineu sulecik aleyne nergis bide yeni katılıan arkadaşımız beyzanur eskisi kadar gir miyo diyorumki msnde toplu sohbet yaparız ne güzel aynı anda belirli bir saatimiz olur herkezin kendince tecrübesi var onları daha rahat degerlendiririz cevaplarınızı bekliyorum cici kızlar
kızlar nerdesiniz bakıyımkötükedihüso
bende iyiyim çok şükür adetim bitti gibi adaçayı yağına ve süt maydonoz buharına başladım akşam ayıptır söylemesi popom yandı:roflol:Allah sonumuzu hayır etsin kafayı yedik bebek yüzünden eşim kızıyo bana her gördüğünü yapıyosun diye napıııyymmmm gııııııı.Rabbim bu bitkileri şifa için yaratmış faydalanalım dimiyerimseniben
iyi canım ne olsun çalışıyorum işte emine bişi sorucam ama çekiniyorum sen açıkmısın kapalımısın yani başörtü sakın yanlış anlama seni hayal ediyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?