Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende iyiyim çok şükür adetim bitti gibi adaçayı yağına ve süt maydonoz buharına başladım akşam ayıptır söylemesi popom yandı:roflol:Allah sonumuzu hayır etsin kafayı yedik bebek yüzünden eşim kızıyo bana her gördüğünü yapıyosun diye napıııyymmmm gııııııı.Rabbim bu bitkileri şifa için yaratmış faydalanalım dimiyerimseniben

evt canım yeniyim.geçmiş olsun sanada . Allahım hepimiz evlat sahibi yapar inş.

emineu sulecik aleyne nergis bide yeni katılıan arkadaşımız beyzanur eskisi kadar gir miyo diyorumki msnde toplu sohbet yaparız ne güzel aynı anda belirli bir saatimiz olur herkezin kendince tecrübesi var onları daha rahat degerlendiririz cevaplarınızı bekliyorum cici kızlar

canım çok güzel olurda bizim işyerinde msn yasak girilemiyor.

canım çok isterdim ama msn yi kocacım yasakladı onun için ben katılamam:sm_confused:

iyi canım ne olsun çalışıyorum işte emine bişi sorucam ama çekiniyorum sen açıkmısın kapalımısın yani başörtü sakın yanlış anlama seni hayal ediyorumda

Canım ya güldürdün beni :)) Allah iyiliğini versin inşallah. Bu arada o kadar çok çabalıyorsunki bebiş için en kısa zamanda anne olman gerekirdi senin canım ya. İnşallah Allah bu çabalarını karşılıksız bırakmasın ve bu adetin son adetin olsun bebişin bu ay gelsin inşallah canım.

iyi canım ne olsun çalışıyorum işte emine bişi sorucam ama çekiniyorum sen açıkmısın kapalımısın yani başörtü sakın yanlış anlama seni hayal ediyorumda

canım benim işlerim biraz yoğun bugün cevaplarım gecikiyo kusura bakma.ben açığım canım sen kapalımısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…