Canım ya güldürdün beni :)) Allah iyiliğini versin inşallah. Bu arada o kadar çok çabalıyorsunki bebiş için en kısa zamanda anne olman gerekirdi senin canım ya. İnşallah Allah bu çabalarını karşılıksız bırakmasın ve bu adetin son adetin olsun bebişin bu ay gelsin inşallah canım.
evet kapalıyım Allah gönlümüze göre versinopuyorumnanaktan
çok tatlı şeker gibi iyi kalpli ,ablam olmanı isterdim gerçekten, benim ablam yok onun için bi tarafım buruk
kara kaşlı kara gözlüyüm beyaz tenliyim saçım koyu kahve kimseyi üzmeyen iyi kalpli olmaya çalışan sıradan bir kulum işte
kızlar bende adet oldum martta tüp bebek düşünüyodum acaba 1 kere daha aşıalama denesemmi kararsızım
ooooooo bebek gibi bir kızmışsınyerimseniben kocana piyango vurmuş haberi yok en önemlisi böyle temiz bir kalbin olması kıymetini bilsin senin
dimi aşılama yapayım birkere daha sen hiç aşılama yapmadan direk tüp bebekmi yaptın
ama kızmak yok tamammı başlıyorum normal kiloda 1.65 boylarında kumral, siyah yada kahverengi saçlı , kahverengi gözlü ve çok iyi kalpli biri yanlışsa kızma tamammı:tomato:
kııııızzz aleyna beni rüyandamı gördün yoksakaydirigubbakcemile3 ama varya böyle konuşmak daha zevkli şimdi sana yazarken gözümün önüne geliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?