Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım güzel dileklerin içinzemuszemusinş. canım ya inş. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.aaaayyyy canlarım benim ya hepinizi çok seviyorum hepiniz o kadar iyi niyetli o kadar içtensinki

çok tatlı şeker gibi iyi kalpli ,ablam olmanı isterdim gerçekten, benim ablam yok onun için bi tarafım buruk

kara kaşlı kara gözlüyüm beyaz tenliyim saçım koyu kahve kimseyi üzmeyen iyi kalpli olmaya çalışan sıradan bir kulum işte

kara kaşlı kara gözlüyüm beyaz tenliyim saçım koyu kahve kimseyi üzmeyen iyi kalpli olmaya çalışan sıradan bir kulum işte

ooooooo bebek gibi bir kızmışsınyerimseniben kocana piyango vurmuş haberi yok en önemlisi böyle temiz bir kalbin olması kıymetini bilsin senin

kızlar bende adet oldum martta tüp bebek düşünüyodum acaba 1 kere daha aşıalama denesemmi kararsızım

bence bir kere daha dene aşılamayı ben ilk önce tüp yaptırdım olmadı şimdi ise aşılamaya döndüm ama diyorum keşkeönce aşılama deneseydim

ama kızmak yok tamammı başlıyorum normal kiloda 1.65 boylarında kumral, siyah yada kahverengi saçlı , kahverengi gözlü ve çok iyi kalpli biri yanlışsa kızma tamammı:tomato:

ama kızmak yok tamammı başlıyorum normal kiloda 1.65 boylarında kumral, siyah yada kahverengi saçlı , kahverengi gözlü ve çok iyi kalpli biri yanlışsa kızma tamammı:tomato:

kız varya bu kadar olur süper tahmin.ben 1.70 boyunda 60 kg saç rengim koyu kestane açık kahverengi gözlü buğday tenliyim.seni tebrik ediyorum kalp gözün açık beni çok sevdiğini şimdi daha iyi anladımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kııııızzz aleyna beni rüyandamı gördün yoksakaydirigubbakcemile3 ama varya böyle konuşmak daha zevkli şimdi sana yazarken gözümün önüne geliyosun

dur hemen dua ediyim Allahım bana ve benim gibi bebek sahibi olmakta zorluk çeken, düşmanımda olsa sen evlat ver hayırlısıyla :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…