Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya 2.çizgi çıkınca genelde hamile olunuyo inşallah ya haber ver mutlaka..

slm bende bunları okuyunca bastı heycan idralde çıkmaz bence ya bilmem ay bendemi yapsam kız ne rahattım aklıma soktunuz ben şeyden yapsam diyom hani adete 7 gün kala bi idral testi varya gebelik varsa çıkıyomuş kan testini beklemeye dayanamam ondanmı yapsam acabalmaz:lmaz::hulya::hulya: yada sabredip beklemekmi offfffffffff

sen yine rahat ol bence yapma gecikme olursa yaparsın canım ben yaptım moralim bozuldu şimdi bekleyeceğim işte..

kızlar gününü bekleyin bencede ben baştan beri sıkıntılardayım gece uykum yok sersem gibiyim bitsin perş gelsin kurtulayım diyorum yoksa bile birkaç gün üzülür sonra yaşama dönerim bu halim berbat evden çıkmıyorum benim gibi gezen biri için zor bi durum..

ay hafta sonu kötü oldu bana ya hafta içi 1.sınıflarla uğraşıyorum hiç aklıma bile gelmiyordu valla.hafta sonu evde olunca off hiç geçmek bilmiyor zaman ..yapmayacağım zaten bi daha sabredeceğim..

kızlar siz temizlik falan yapıyomıusunuz ben hiç yapmadım ama yatmadım tabide süpürge açmadım yer silmedim ne bilim

aman ben neler neler yaptım yapıyorumda hiç dikkat etmedim sadece ilk üç gün sonra gezdim de temizliğimi de yaptım dr da günlük yaşantına devam demişti zaten

kızlar ben 1.aşılamamda 2 günden başladım herşeyi yaptım gezdim ders anlattım ayakta kaldım eşimin memleketi ne gittik:) tutmadı bunda hiçbişey yapmadım annem ve babam hakkımızı helal etmeyiz dediler öyle evde arada geziniyorum arada yatıyorum..

olacağı varsa olur zaten gezsen de yatsan da..benim ailemden sadece yengem ve abim biliyor aşılama olduğumu kimsenin haberi yok olmasında istemiyorum her gün biri sorcak daha çok strese gircem sonuç ne zaman pozitif olur ne zaman kalp atışlarını duyarım o zaman söyleeyi düşünüyorum..

arkadaslar bence kan testinizin gununu bekleyin.kan testi kesin sonuç.simdi digerini yapicaksiniz negatif cikarsa cok uzuleceksiniz,belki de pozitif olacak,o zaman bosu bosuna stres yapmis olacaksiniz.
bende temizlik falan yapmiyorum,uzerinden toplayip geciyom.ilk bir hafta firsat buldukca yattim,kayinvalidemler hac duasi yaptirdilar oraya bile gitmedim.bu haftasonu esim parise gitti.benimde biletimi almisti,ben gitmedim.insallah sonuç pozitif olurda bunca seye deger.

slm aşılamanı oradamı yaptırdın ne kadara mal oldu merak ettimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 senin test günün ne zaman

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu hafta hepimiz ögrencez rabbim sana yürekten kalpten yalvarıyorum hayırlı bi şekilde hamileyizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…