slm aşılamanı oradamı yaptırdın ne kadara mal oldu merak ettimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 senin test günün ne zaman
olsun canım perşembe kan testi yaptırcaz
ben gunde iki kere alttan projesteron hapi koyuyorum.bazilari agiz yoluyla aliyolarmis.dr bana alttan koyacaksin dedi.
bugullcum ben fransa/ strasbourg'da yasiyorum,esim is dolayisiyla giiti paris'e benide goturecekti bugun gezeriz diye ama ben bebek olduysa riske atmiyayim diye gitmedim.biz burada bisey odemedik,özel sigortamiz var,yuzde yuz karsiliyo.
sen bişey kullandınmı aşılamadan sonra jel falan bana vermedi doktorum:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bugullcum ben fransa/ strasbourg'da yasiyorum,esim is dolayisiyla giiti paris'e benide goturecekti bugun gezeriz diye ama ben bebek olduysa riske atmiyayim diye gitmedim.biz burada bisey odemedik,özel sigortamiz var,yuzde yuz karsiliyo.
ay kızlar ben onu koyamam iyikide vermemiş doktorum acayip korkagım zaten aşılamayıda anesteziyle oldum eşim bana cesur yürek diyo:)
ay bide eşine koydurmuşun ben düşenemem bile ay kadın olmak zor biraz ya ne bilim
canım bu özel sigorta özel doktorun parasını da karşılıyor mu?özel hastanenin?
valla zaten tüm sıkıntıyı biz çekiyoz ben eşimi baya yoruyom :) yemek sofra temizlik herşey ona ait :)
benimkide ilk iki gun yapti sonra yok.ben esimi kötü alistirdim,ilk zamanlar bulasiga falan yardim etcek oluyodu ben yaparim diyodum.simdide elini surmuyo.valla zaten tüm sıkıntıyı biz çekiyoz ben eşimi baya yoruyom :) yemek sofra temizlik herşey ona ait :)
herseyi karsiliyo canim. doktor bi kagit veriyo,onu sigortaya gonderiyosun.onlarda yuzde yuz oduyolar.ama bu islem sadece agir tedavi gorenler için gecerli.4 asilama,4 tup bebek yaptirana kadar hakkimiz var. olmazsa besinci tup bebegi yaptirmak yasal olarak yasak,istersek dis ulkede yaptirabiliriz.
canim ben Fransadayim.buranin ozel sigortasindan bahsediyorum.sende mi buradasin?canım ben herşeyi karşılamıyor diye biliyordum madem bizde yaptıralım ismi ne?ya biz herşeyi özelden yaptırıyoruz bir sürü para gitti bu aşılama olmazsa tüp bebek olcak en azından onu karşılasın ilaçlar çok hastane çok para 7- 8 milyar
canim ben Fransadayim.buranin ozel sigortasindan bahsediyorum.sende mi buradasin?
hayır bitanem ben izmirdeyimburdakileri araştırayım ben
ben zaten yanlış olduğunu biliyorum benim çok karışık aslında ağustosta hietereskopi olduktan sonra iki ay cyclo prognava kullandım 21 gün içiyordum 3 gün içinde regl oluyordum ondan önce de 26 27 28 günde bir oluyordum..geçen ay regl tarihim 9 ekim ancak aşılamam 18.gün oldu..yani normalde 28 gün de bir olduğumu sayarsan 31.gün ancak aşılamadan sonra iki hafta sayılıyor ya regl olumnası için ben de onda karıştım bugün mü yarın mı regl tarihim anlatabildim mi azıcık karışık oldu ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?