Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm aşılamanı oradamı yaptırdın ne kadara mal oldu merak ettimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 senin test günün ne zaman

bugullcum ben fransa/ strasbourg'da yasiyorum,esim is dolayisiyla giiti paris'e benide goturecekti bugun gezeriz diye ama ben bebek olduysa riske atmiyayim diye gitmedim.biz burada bisey odemedik,özel sigortamiz var,yuzde yuz karsiliyo.

bugullcum ben fransa/ strasbourg'da yasiyorum,esim is dolayisiyla giiti paris'e benide goturecekti bugun gezeriz diye ama ben bebek olduysa riske atmiyayim diye gitmedim.biz burada bisey odemedik,özel sigortamiz var,yuzde yuz karsiliyo.

çok güzel senin içinde hayırlısı olur inşallah bizdede sorun yok ama işte açıklanamayan kısırlık deniliyo hayırlısı

ay kızlar ben onu koyamam iyikide vermemiş doktorum acayip korkagım zaten aşılamayıda anesteziyle oldum eşim bana cesur yürek diyo:)

canım bu özel sigorta özel doktorun parasını da karşılıyor mu?özel hastanenin?

ay kızlar ben onu koyamam iyikide vermemiş doktorum acayip korkagım zaten aşılamayıda anesteziyle oldum eşim bana cesur yürek diyo:)

:)
ay canım ya bende koyamadığım için eşime koydurdum hep :) bir kaç kez denedim itemediğim için çıktı:) aşılamayı anesteziyle olmayı düşündüm sırf daha rahat olmak için ama vazgeçtim canım korkulcak bişey yok acımıyor ki sadece bi aletle tutuyo o bi tuhaf hissettiriyo o kadar zaten 10 dk bitiyo..

canım bu özel sigorta özel doktorun parasını da karşılıyor mu?özel hastanenin?

herseyi karsiliyo canim. doktor bi kagit veriyo,onu sigortaya gonderiyosun.onlarda yuzde yuz oduyolar.ama bu islem sadece agir tedavi gorenler için gecerli.4 asilama,4 tup bebek yaptirana kadar hakkimiz var. olmazsa besinci tup bebegi yaptirmak yasal olarak yasak,istersek dis ulkede yaptirabiliriz.

canım ben herşeyi karşılamıyor diye biliyordum madem bizde yaptıralım ismi ne?ya biz herşeyi özelden yaptırıyoruz bir sürü para gitti bu aşılama olmazsa tüp bebek olcak en azından onu karşılasın ilaçlar çok hastane çok para 7- 8 milyar

canim ben Fransadayim.buranin ozel sigortasindan bahsediyorum.sende mi buradasin?

Canım aşılamadan sonraki gün başlanır sayılmaya, yani senin adet tarihin yarın, inşallah olmazsın tabiii :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…