Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın herkese gerçi öğlen oldu ama..kızlar ya aşılamanın olduğu günü de sayıyormuyuz sayarken öyle olursa benim 13.gün oluyor saymazsak 14.gün sabah test yaptım tekrar çok sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı çok umutlanmıyorum ama benim normalde ne zaman regl olmam lazım bu duruma göre..kan testi yaptırmayacağım gecikme olursa gecikmeden sonra yaptırmayı düşünüyorum..

nergis günaydın ordasın sanırım

Günaydın canım:))

Canım inşallah hamilesindir ya:)) Tekararla bakalım idrar testini çizgi koyulaşırsa kesin hamilesin

ay inşallah hamilesindir rabbim hayırlısıyla

inşallah kızlar ama çok sonra çıktı o yüzden çokta umutlu değilim yani bugün tekrar yapmayacağım elimde zaten 1 tane test kaldı :)))benim regl tarihim ne zaman oluyor işte bugün mü yarın mı onu merak ediyorum ..

elifnaz o test te çizgi 15 dakkadan sonra çıkarsa yanlıştır bu bir bide sen kaç günde adet oluyodun şimdi niye bilemiyon

ben zaten yanlış olduğunu biliyorum benim çok karışık aslında ağustosta hietereskopi olduktan sonra iki ay cyclo prognava kullandım 21 gün içiyordum 3 gün içinde regl oluyordum ondan önce de 26 27 28 günde bir oluyordum..geçen ay regl tarihim 9 ekim ancak aşılamam 18.gün oldu..yani normalde 28 gün de bir olduğumu sayarsan 31.gün ancak aşılamadan sonra iki hafta sayılıyor ya regl olumnası için ben de onda karıştım bugün mü yarın mı regl tarihim anlatabildim mi azıcık karışık oldu ama :))

nergis55 üzülme tatlım hayırlısı en azından umudumuz var ben ilk bebeğimi istediğimde o kadar çok acele ettim ki aman olsun niye olmuyor diye 8.ay da hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj dedi dr.sonra içerde parça kaldı tekrar kürtaj dedi tama dedim ya bişey olmayacak ilk kürtajda herşey yolundaydı...ama yanılmışım tam 3 ay regl olmadım kürtajdan sonra dr.lar içerde bişey kalmasın diye rahimi bayağı bi kazımışlar eski tabirle..dr rahim yapışıklığı dedi histereskopi yapalım tamam ona da ..2008 ocakta oldum ..aradan üç ay geçti reglim azalmaya başladı tekrar dr gittim dr alaycı biifadeyle 6 ay sonra gel dedi dr ikna etmek 2 ayımı aldı ve tamam histereskopi yapalım dedi...bu sene temmuzda 2.histereskopi ve hüsran çünkü dr.rahim ağzının tamamen kapalı olduğunu ve işlemin olmadığını söylediğinde dünya başıma yıkıldı..koskoca doç dr. bunu nasıl yapabilirdi hiç mi tedbirini almamıştı ameliyattan çıktım nasıl ağlıyorum ama olmayacak benim bebeğim diye neyse şimdi gittiğim dr bulduk..o kadar güven verdi ki tamam dedim ya bu dr bana allahın izniyle bebeğimi dünyaya getirmeme vesile olacak dr. güven gerçekten çok önemli..bu ağustosta tekrar histereskopi yapıldı ve sorun ortadan kalktı iki ay ilaç kullandım..geçen ay gittiğimde dedi ki hiç riske atmayalım tekrar yapışabilir aşılama olmazsa tüp bebek deneyelim hiç düşünmeden tamam dedim bak en azından benim yumurtalarım oluşuyor eşim de de bi sorun yok hoş olsa bile bir tane bile sperm yetiyor..biraz uzun oldu ama kısaca ben umudumu kaybetmiyorum elimden geleni yapacağım ve gerisini allaha bırakacağım..ben şanslı hissediyorum kendimi çaresiz değiliz çünkü..lütfen siz de umudunuz kaybetmeyin allah nasip ettiyse bir gün biz de anne olacağız er ya da geç...

daha önce yazmıştım burdan anlarsın canım herşeyi..

ya valla bilmiyorum ki kasıklarıma ara ara ağrı giriyor göğüs uçlarım kaşınıyor regl belirtileriyle hemen hemen aynı olduğu için bunlar belirti mi onu bile bilmiyorum bugul

canım ya 2.çizgi çıkınca genelde hamile olunuyo inşallah ya haber ver mutlaka..

ya valla bilmiyorum ki kasıklarıma ara ara ağrı giriyor göğüs uçlarım kaşınıyor regl belirtileriyle hemen hemen aynı olduğu için bunlar belirti mi onu bile bilmiyorum bugul

aynı belirtiler bende de var of beklemek ne zor perş. kandan bakılcak o zamana adet olmazsam..ben yemin etmiştim idrardan bakamıyorum :)

işte bendede hiç bişey yok anlaşılmıyo keşke hemen anlaşılsa ya bi test varmış biliyomusun adetine 1 hafta kala belli oluyomuş gebelik varsa ben kanda degilde ondanmı yapsam diyom çünkü kantestinin sonucunu beklemek tam bir kalp krizi şimdi gayet rahatım ama o an zor olcak biliym

ben bi daha yapmayacağım idrar zaten anca gecikir reglim o zaman kan testini de öyle yapmayı düşünüyorum stres ya herşey nasıl rahat olcaz ben çok rahattım ancak son 3 güne gelene kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…