nergis günaydın ordasın sanırım
günaydın herkese gerçi öğlen oldu ama..kızlar ya aşılamanın olduğu günü de sayıyormuyuz sayarken öyle olursa benim 13.gün oluyor saymazsak 14.gün sabah test yaptım tekrar çok sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı çok umutlanmıyorum ama benim normalde ne zaman regl olmam lazım bu duruma göre..kan testi yaptırmayacağım gecikme olursa gecikmeden sonra yaptırmayı düşünüyorum..
günaydın herkese gerçi öğlen oldu ama..kızlar ya aşılamanın olduğu günü de sayıyormuyuz sayarken öyle olursa benim 13.gün oluyor saymazsak 14.gün sabah test yaptım tekrar çok sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıktı çok umutlanmıyorum ama benim normalde ne zaman regl olmam lazım bu duruma göre..kan testi yaptırmayacağım gecikme olursa gecikmeden sonra yaptırmayı düşünüyorum..
ya valla bilmiyorum ki kasıklarıma ara ara ağrı giriyor göğüs uçlarım kaşınıyor regl belirtileriyle hemen hemen aynı olduğu için bunlar belirti mi onu bile bilmiyorum bugul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?