niye kimse konuşmuyo herkes altta öyle duruyo
kızlar benim aşılamam olmadı bu sabah adet oldum tahlil dahi yaptıramadım Allahım böyle uygun gördü demekki herşey çok güzeldi halbuki ama Allahım ol demedikten sonra olmuyor artık tüm dualarım sizlerle umarım siz güzel haberler verirsiniz..Allah yardımcınız olsun.artık tüp bebeğe geçiyoruz biz artık doktor ne zaman uygun derse Rabbim o yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Selam arkadaşlar 2 kasım da aşılama oldum.Bugün 9.günüm ayın 15.inde test yaptıracağım.Ama ne olumlu ne olumsuz kayda değer hiç bir belirti yok bende ya.herşey normal bedenimde.vajinden kullanılan jele de devam ediyorum ama onun da hiç yan etkisini görmedim.Bende mi bir tuhaflık var bana hiç bir işlem yapılmamış gibi.Normal mi acaba bu dururm? Daha önce benim durumumda olan varmı?
sende varmı bi belirti falan vcanımkaydirigubbakcemile5
belirtimi bilmiyorum ama kasıklarıma adet olacakmışım gibi sancı giriyo arada bazen çok şiddetli oluyo bazende batma ve kasılma şeklinde, akıntım fazlalaştı bazen böyle su gibi geliyo bide çok uykum var.sende varmı bişeyler.
aynı günde aşılama yaptırmışız canım.sen neden yapmayacaksın test valla bende aslında adetimi beklemeyi düşünüyorum ama 3 gündür gripim ilaçta kullanmıyorum onun için bir an önce öğrenip yoksa ilaç kullanacağımboşver canım sen bu belirtileri yanıltıca olabilyo, birçok kişi var belirti yaşamayıpta hamile kalan en önemlisi stres sakın yapma rahat olmaya çalış.bu benimde aşılamam 2 kasımda yapıldı ama test yaptırmıcam adet günümü beklicem
belirtimi bilmiyorum ama kasıklarıma adet olacakmışım gibi sancı giriyo arada bazen çok şiddetli oluyo bazende batma ve kasılma şeklinde, akıntım fazlalaştı bazen böyle su gibi geliyo bide çok uykum var.sende varmı bişeyler.
yok canım belirti sabah kahvereerngi akıntımm geldi ne yazık adet olcagımdan 1 gün önce gelir benim hayırlısı yarını bekliycem ama adetimede 1 hafta var erken adet olurmu
Söyle canımmmm, ne sorcaktın, adet için erken seninki bu kadar erken olmazsınnergissssssssssssssssssssss
yok canım belirti sabah kahvereerngi akıntımm geldi ne yazık adet olcagımdan 1 gün önce gelir benim hayırlısı yarını bekliycem ama adetimede 1 hafta var erken adet olurmu
gerisi gelmediyse üzülme canım bekle biraz dinlen hemen strese girme 1 hafta varken adet olur ama seninki adet değildir. stresten zorla adet olacan rahat ol biraaaazzzzzopuyorumnanaktan
canım akıntı olması iyiye işaret inşallah hamilesindir.Benim 2 aşılamada da çok gözledim ama hiç akıntım olmamıştı
inşallah canım inşallah.aaaayy hakkaten mi ya içim hop etti şimdi Allahım sen yardım et:Saruboceq: sağol canım.opuyorumnanaktan
He valla kaydirigubbakcemile5
canım akıntı olması iyiye işaret inşallah hamilesindir.Benim 2 aşılamada da çok gözledim ama hiç akıntım olmamıştı
Bu akıntı nasıl tarif edilebilir.Benimde dün çamaşırımın belirli bölümü ıslaktı.akıntı olmuş belli öncekiler gibi az değil.Şu test bir yapılsa da kurtulsak şüphelerden varmı yokmu...
canım senin adetine kaç gün vardı hastalalandıgında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?