Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım çok üzülüyorsun biliyorum ama bir süre sonra inana alışıyorsun ve yeniden umut etmeye başlıyorsun. İnşallah en yakın zamanda bizde anne olacağız, kendini çok üzme sakın , tüp tedavin hayırlı olsun şimdiden

Slm canım aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 İnşallah hamilesindir, belirtisizde hamile kalan çok var canım merak etme

sende varmı bi belirti falan vcanımkaydirigubbakcemile5

belirtimi bilmiyorum ama kasıklarıma adet olacakmışım gibi sancı giriyo arada bazen çok şiddetli oluyo bazende batma ve kasılma şeklinde, akıntım fazlalaştı bazen böyle su gibi geliyo bide çok uykum var.sende varmı bişeyler.

yok canım belirti sabah kahvereerngi akıntımm geldi ne yazık adet olcagımdan 1 gün önce gelir benim hayırlısı yarını bekliycem ama adetimede 1 hafta var erken adet olurmu

aynı günde aşılama yaptırmışız canım.sen neden yapmayacaksın test valla bende aslında adetimi beklemeyi düşünüyorum ama 3 gündür gripim ilaçta kullanmıyorum onun için bir an önce öğrenip yoksa ilaç kullanacağım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah

nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75......................... Bir dahaki aya inşallah

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle.................... Bir dahaki aya inşallah

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly......................... Bir dahaki aya inşallah

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f................................ Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

esemos......................... 2.aşılama......................klomen,pregnly..................... 14kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Hatice27.......................1.aşılama.....................?????................................... 16kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle..............................???

canım akıntı olması iyiye işaret inşallah hamilesindir.Benim 2 aşılamada da çok gözledim ama hiç akıntım olmamıştı

yok canım belirti sabah kahvereerngi akıntımm geldi ne yazık adet olcagımdan 1 gün önce gelir benim hayırlısı yarını bekliycem ama adetimede 1 hafta var erken adet olurmu

canım bu kadar erken olmazsın, inşallah yerleşme kanamasıdır bu

gerisi gelmediyse üzülme canım bekle biraz dinlen hemen strese girme 1 hafta varken adet olur ama seninki adet değildir. stresten zorla adet olacan rahat ol biraaaazzzzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…