Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kadının biri çok yaşlıymış çokta çirkinmiş kadın ölecekmiş azrail gelmiş kadın demişki;
-hadi benim canımı al
azrail;
-hayır sen 50 yıl daha yaşayacaksın demiş
kadın buna çok sevinmiş ve estedik ameleyatı yaptırmış ve 50 yaş gençleşmiş ertesi gün arbada giderken kadın ölmüş kadın azraile demişki;
-hani ben 50 yıl daha yaşıyacaktım
azrail;
- ha sen o kadınmıydın bede seni başka bi kadın sanmıştım demiş

kızlar ben meryem süresi okumaya başladım 41 gün okuyunca dilekler kabul oluyomuş okuyanınız varmı ben dün başladım.

inşallah duaların kabul olur da Allah sana sağlıklı güzel nurtopu gibi bir evlat verir amiiinnnn:Saruboceq:ben okumuyorum ama başlamayı düşünüyorum Rabbim bizi yanlız bırakmaz emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmaz bundan hiç şüphem yok:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nergis canımm günaydın benden sabah kahverengi bi akıntı geldi yerleşme dsanmıyomda bende adetten 1 gün önce olur çünkü ama tam 1 hafta var adetime geç yapmasını duydumda erken olurmu canım sence

Canım yerleşme kanaması adetten bir gün önce olmaz, yumurtlamanın 7ile 10.gün arası olur. Adetten bir gün önce olan üstüne görme olayı sanırım.

canım ilaçların etkisi devam ediyormuş, inşallah bu ay doğal yoldan hamiş kalırsın pes etmek yokkaydirigubbakcemile3

ben sabah regl oldum hayırlsı buymuş demek ki sağlık olsun..

Canım çok üzüldüm, inşallah bu sefer doğal yoldan hamile kalırsın, kendini çok üzme sakın

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah

nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75......................... Bir dahaki aya inşallah

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle.................... Bir dahaki aya inşallah

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly......................... Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

esemos......................... 2.aşılama......................klomen,pregnly..................... 14kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Hatice27.......................1.aşılama.....................?????................................... 16kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle..............................???

kızlar benim aşılamam olmadı bu sabah adet oldum tahlil dahi yaptıramadım Allahım böyle uygun gördü demekki herşey çok güzeldi halbuki ama Allahım ol demedikten sonra olmuyor artık tüm dualarım sizlerle umarım siz güzel haberler verirsiniz..Allah yardımcınız olsun.artık tüp bebeğe geçiyoruz biz artık doktor ne zaman uygun derse Rabbim o yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın...

ay canım ya inanki çok üzüldümbu durumda ne desem boş seninde dediğin gibi Allahın takdiri işte.evet tüp bebekte şans çok yüksek yılma kız devam et
seninle belirtilerimiz aynıydı benimkide olamdı herhalde

amin inş.

ya çok üzgünüm off ALLAHIM NE OLUR BANA SABIR VER..

seni şu an okadar iyi anlıyorum ki mirmirmirmir ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bende çoküzüldüm burada hep beraber ümit ediyoruz olmayıncada böyle yıkılıyoruz, ama yapma arkadaşım yıpratma kendini inanki adetin bitince üzüntünde bitecek ve yepyeni umut dolu bir aya daha başlıcaksın ümidini yitirme sakın olacak buna inan Allah hepimize sabır versin.hadi benim hatırım için gül biraz opuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar 2 kasım da aşılama oldum.Bugün 9.günüm ayın 15.inde test yaptıracağım.Ama ne olumlu ne olumsuz kayda değer hiç bir belirti yok bende ya.herşey normal bedenimde.vajinden kullanılan jele de devam ediyorum ama onun da hiç yan etkisini görmedim.Bende mi bir tuhaflık var bana hiç bir işlem yapılmamış gibi.Normal mi acaba bu dururm? Daha önce benim durumumda olan varmı?

herkeze göre degişir kaç yumurtan var bende tek hiç belirti yok olmadı

boşver canım sen bu belirtileri yanıltıca olabilyo, birçok kişi var belirti yaşamayıpta hamile kalan en önemlisi stres sakın yapma rahat olmaya çalış.bu benimde aşılamam 2 kasımda yapıldı ama test yaptırmıcam adet günümü beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…