kızlar ben meryem süresi okumaya başladım 41 gün okuyunca dilekler kabul oluyomuş okuyanınız varmı ben dün başladım.
kadının biri çok yaşlıymış çokta çirkinmiş kadın ölecekmiş azrail gelmiş kadın demişki;
-hadi benim canımı al
azrail;
-hayır sen 50 yıl daha yaşayacaksın demiş
kadın buna çok sevinmiş ve estedik ameleyatı yaptırmış ve 50 yaş gençleşmiş ertesi gün arbada giderken kadın ölmüş kadın azraile demişki;
-hani ben 50 yıl daha yaşıyacaktım
azrail;
- ha sen o kadınmıydın bede seni başka bi kadın sanmıştım demiş
nergis canımm günaydın benden sabah kahverengi bi akıntı geldi yerleşme dsanmıyomda bende adetten 1 gün önce olur çünkü ama tam 1 hafta var adetime geç yapmasını duydumda erken olurmu canım sence
aşılaması benim gibi tutmayan arkadaşlar ilaçların etkisi bir ay daha sürer mi aşılama sonrası hamile kalma oranı daha çok diye okumuştum forumda.Gerçek mi bu okududuğum.Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.Eger böyleyse iyi olur.Her ne kadar aşılama yaptırmış olsamda dogal şekilde hamile kalmak istiyorum.Belkide bu istegimden dolayı tutmadı kimbilir.test zamanı gelen kızlar hayırlısı olsun umarım tez zamanda meleklerimize kavuşuruz......
ben sabah regl oldum hayırlsı buymuş demek ki sağlık olsun..
kızlar benim aşılamam olmadı bu sabah adet oldum tahlil dahi yaptıramadım Allahım böyle uygun gördü demekki herşey çok güzeldi halbuki ama Allahım ol demedikten sonra olmuyor artık tüm dualarım sizlerle umarım siz güzel haberler verirsiniz..Allah yardımcınız olsun.artık tüp bebeğe geçiyoruz biz artık doktor ne zaman uygun derse Rabbim o yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın...
inşallah duaların kabul olur da Allah sana sağlıklı güzel nurtopu gibi bir evlat verir amiiinnnn:Saruboceq:ben okumuyorum ama başlamayı düşünüyorum Rabbim bizi yanlız bırakmaz emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmaz bundan hiç şüphem yok:Saruboceq:
ya çok üzgünüm off ALLAHIM NE OLUR BANA SABIR VER..
Selam arkadaşlar 2 kasım da aşılama oldum.Bugün 9.günüm ayın 15.inde test yaptıracağım.Ama ne olumlu ne olumsuz kayda değer hiç bir belirti yok bende ya.herşey normal bedenimde.vajinden kullanılan jele de devam ediyorum ama onun da hiç yan etkisini görmedim.Bende mi bir tuhaflık var bana hiç bir işlem yapılmamış gibi.Normal mi acaba bu dururm? Daha önce benim durumumda olan varmı?
Selam arkadaşlar 2 kasım da aşılama oldum.Bugün 9.günüm ayın 15.inde test yaptıracağım.Ama ne olumlu ne olumsuz kayda değer hiç bir belirti yok bende ya.herşey normal bedenimde.vajinden kullanılan jele de devam ediyorum ama onun da hiç yan etkisini görmedim.Bende mi bir tuhaflık var bana hiç bir işlem yapılmamış gibi.Normal mi acaba bu dururm? Daha önce benim durumumda olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?