Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursima bu akıntı kişiye göre değişir mi bilmiyorum ama benimki bazen su gibi renksiz bazen yoğun geliyo bazende sarı oluyo ama normalden fazla olduğu kesin, anlamadım ki belkide üşüttüm.sendeki akıntı nasıl.

kokusuz renksiz su gibi.Hissediyorum akıntı geldiği an.dün çok yogun du.Bugün koyulaştı biraz az az devam ediyor...

kaç yıllık evlisin canım sorun neydi neden olmadı bebeğin.ben 5 yıllık evliyim sorun sebepsiz infertilite.
2,5 yıllık evliyim canım.benimde sebepsiz infertil.Ben hep hayırlısı için dua ediyorum.Allah ım anne baba olmak hakkımızda hayırlı olacaksa nasip et diye.Herşeyin hayırlısı...

öyle canım pastırma sucuk katmer mantı oooofffffff canım istedi:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ben yemek yapmaya gidiyorum canım 1 saat sonra kocacığım gelecek şimdi açım diye bağırıp durur kendine iyi bak hakkını helal et o kadar yemek söyledim canın istemiştir şimdi, kusura bakma

ben yemek yapmaya gidiyorum canım 1 saat sonra kocacığım gelecek şimdi açım diye bağırıp durur kendine iyi bak hakkını helal et o kadar yemek söyledim canın istemiştir şimdi, kusura bakma

tamam canım kolay gelsin sana afiyet olsun şimdiden hakkımda helaaaaaaalll olsun sende kib öpüldün.

gülşencim inanırmısın çoookkk üzüldüm ne desem boş bende burdaki herkes gibi aynı duyguyu defalarca yaşadım hepimizin hakkında hayırlısı gelecek ay kendiliğinden olur inşallah.valla kötü haberler duydukça hiç test olayına giresim gelmiyo ben de adeti beklerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…