olsun bitanem toparlanmamışsın biraz kendini ne güzel bak yine tedaviye devam rabbim inşş nasip edecek biliyorum ben
Biz de eşimle ne yapacagımıza karar vermedık:44:
Ben çok ağlayınca ne yol varsa denenecek, elimizden gelen herseyı yapacğz demıştı.Parayı düşünme en ıyı yerlerde yaptırırz dıyor. Araştırdım Bursa acıbadem gıbı gorunuyor en ıyı tüp bebek merkezı. Eşim tamam dıyor.
Ama daha kendı doktorumuza gıdıp bır yol cızmek lazım. Gıdemedık de, haftasonu ınş gıdebılırsek ne yapacagımıza doktorumuzun yönlendırmesıyle karar verırız![]()
bi an önce dr gidin canım ona göre ne yapacağanıza kara verirsiniz inşş hakınıda hayırlısı olur
Kızlar bende aşlama iğnelerimi alıcam raporum çıktı ama kasım da oalbilir aralıkta bakıcaz. İğneler kendimiz vuracağımız kadar basit mi nasıl ayarlıyorsunuz dozu venasıl vuruyorsunuz baya içeri sokuyor musunuz çok merak ediyorum acaba hergün hastaneye mi gidip vurdursam diye bir de saat önemli mi belli bir saati var mı. Öğle tatilimde vurdayım geleyim diyorum mesela ben, her gün aynı saatte mi vurulması lazım.
canım çok sevindim raporun çıkmasın hayırlı olur inşş
şimdi canım dr sana ne zaman hangi saat aralığında vuracağını ne kadar doz kullancağını söylüyo ya kendin yap yada riske atmamak için hastaneye git
iğnelerrin saati geçmemesi gerek ona çok dikkat et canım önemli bunlar