Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bu ay aşılama yaptık. 5. günüm ve benimle aynı ayda aşılama yapanlar belirtilerini paylaşabilir mi?
Selam canım ismim rabia. 29 yasındayım. ben araniza yeni katıldım. 14 aylik evliyim 1 ay çekilme yontemiyle korunduk. 13 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. Bütün testlerim normal çıktı rahim filmi çekildi iki tüpte açık. Yumurtlamamda bur sıkıntı yok hormon testim gayet güzel.Esimin sperm testi normal. Ikimizde de problem yok.Doktor sebepsiz infertilite dedi ve aşılamaya karar verdik.bugun reglmin 3.günü ve bugun tedaviye başladık menegon isimli iğne ile kalçadan. 5 gun boyunca gunde 1tane iğne vurunucam ve doktorum pazartesi kontrole gel yumurta kontrolü yapcaz dedi. Benim durumumda olupta aşılama ile hamile kalan var mı? Ve aşılama tedavisine başlayan yada baslayacak olan arkadaşlar burda toplanıp birbirimize destek olalım bilgi alışverişi yapalım Allahin izni ile o hasret çektiğimiz cift cizgiyi görelim ve bebeklerimize kavuşalım insallah

Merhabalar benimde 2.aşılamam. Çatlama kendiliğinden olduğundan iğne olmadan aşılamam oldu şimdi 2. Gün bakalım yaklaşık 10 gün sonra test yaptırırım.Şuan için belirtim yok... Allah yardımcımız olsun

amin canım inşallah hayırlı haberler alırız. hepimiz. Rabbim neylerse güzel eyler. sıkıntı yapma yeter sadece. bunu diyorum ama gel bide bana sor:)

bende 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. evliliğimin ilk gününden beri korunmadık. 3. sene rahim filmi çektirdikten sonra hamile kaldım. 8 haftalıkken kalbi durdu. daha sonra karaciğerimden ameliyat oldum kist vardı. 1 sene de öyle bekledim. daha sonra bir kimyasal gebelik yaşadım. benim sıkıntım sanırım tüplerimde. eğer aşılamada olmazsa tüp bebek olucak. eşimde hiçbir sıkıntı yok. bu bekleyiş çok zor... aşılama sürecimin 6. günündeyim.. ve belli başlı belirtilerim var. belkide çatlatma iğnesinden olabilir diye de düşünüyorum. (femara kullandım 5 gün)

Aşılama günü çok ağrım oldu. Hafif kanamamda oldu. Ama bu kanamanın sebebi rahim içi değil dışında olan bir nodülden kaynaklıydı. Aşılama olduktan sonra 15 dakika kadar istirahat ettim. Sonra evde 3 saat kadar uyuyup dinlendim. Uyandıktan sonra 2 saat daha çok ağrım oldu. Sonra ağrım geçti çok şükür.(Cuma)
1.gün: 1 kereye mahsus çok fazla şeffaf bir akıntım oldu. Kanamalı bir şekilde sonra olmadı.(doktor lekelenmen olur demişti)(cumartesi)
2. gün: hiçbir şikayetim yoktu.(Pazar)
3.gün: uyku halim vardı. Kasıklarımda(sol kasığımda) batma vardı. Kıl çekilmesi gibi.(pazartesi)
4.gün: uyku halim fazlalaştı. Sol kasığımda hafif bir ağrım var. Çok değil. Ve çok fazla tatlı isteğim oldu. Biliyorum çok yeni ama hissettiklerim belki yol gösterir.(Salı) bide vajinada hafif kaşınma var.
5.gün: hafif akıntım var. Sabah saatlerinde sağ ve sol kasıklarımda ağrı oldu. Alt karnımda az ağrıdı. Başım çok ağrıdı.
6.gün:saat gece 4 de mide bulantısı ile uyandım. Baş ağrım ve gazım çok var. akıntım normal.

amin canım inşallah hayırlı haberler alırız. hepimiz. Rabbim neylerse güzel eyler. sıkıntı yapma yeter sadece. bunu diyorum ama gel bide bana sor:)
Işte bi onu beceremiyorum canım illaki giriyorum sıkıntıya allahın izli ile hayırlı haberleri alırız insallah

gün gün belirtilerimizi paylaşalım. herkesde farklı ama bi umut:) bi bekleyiş burda sizinle daha çabuk atlatabiliriz bu süreci:) amin cümlemizin yardımcısı olsun

Canım benim inşallah emeğinin karşılığını alırsın inşallah tutar aşılaman. Ben daha yeni başladım bugün yumurta geliştirici ikinci ignemi vuruncam. Allahım yardimcimiz olsun

Inşallah hayirla sonuçlanır canım Allah hepimizin duasını kabul etsin

gün gün belirtilerimizi paylaşalım. herkesde farklı ama bi umut:) bi bekleyiş burda sizinle daha çabuk atlatabiliriz bu süreci:) amin cümlemizin yardımcısı olsun
Benim 3. Gün oluyor ama hafif ağrılardan başka bir durum yok ki bu da belirti değildir sanırım. Birinci aşılamamda çok ağrılı olmuştu ama çatlatma iğnesindenmiş sanırım.

5 in üzerindeki değerler pozitif olarak sayılır ama 2 gün sonra tekrar ölçtürnek lazım. Artış gösterirse sağlıklı gebelik olurmuş. Bende böyle biliyorum

5 in üzerindeki değerler pozitif olarak sayılır ama 2 gün sonra tekrar ölçtürnek lazım. Artış gösterirse sağlıklı gebelik olurmuş. Bende böyle biliyorum ☺
Pozitifsino zaman yanlış anlamadiysam hayırlı olsun canım Insallah saglikli bir gebelik olur ve yavruna kavusursun ❤ilk aşılama mıydı.

selam . Ben de femara kullandım 5 gün pazartesi yumurta oluşmuş mu bakılcak ve uygunsa aşılama yapılacak.
Daha önce bi kere normal bi kere klomenle gebe kaldım bi kürtaj bi düşük oldu son düşükten 9 ay geçti hamile kalamadım
femara 2 kez kullandık bu arada olmadı
3. femara bu sefer aşılamayla deneyceğiz kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…