- 27 Ağustos 2019
- 27
- 19
- 3
- 37
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
a.s canım peki düşüklerini araştırdılar mı? neden düştü diye?selam . Ben de femara kullandım 5 gün pazartesi yumurta oluşmuş mu bakılcak ve uygunsa aşılama yapılacak.
Daha önce bi kere normal bi kere klomenle gebe kaldım bi kürtaj bi düşük oldu son düşükten 9 ay geçti hamile kalamadım
femara 2 kez kullandık bu arada olmadı
3. femara bu sefer aşılamayla deneyceğiz kısmetse.
AminPozitifsino zaman yanlış anlamadiysamhayırlı olsun canım Insallah saglikli bir gebelik olur ve yavruna kavusursun ❤ ilk aşılama mıydı.
Teşekkürlerbu arada bu süreye kadar olan belirtilerini bizimle de paylaşabilir misin?
evet canım gen testleri protein testleri pıhtılaşma testleri hepsi yapıldı.a.s canım peki düşüklerini araştırdılar mı? neden düştü diye?
o zaman belirtiler aynıTeşekkürler ☺ ya aslında çok sıkıntılı bir süreç. Biraz Ümit biraz korku. Adet ağrısina benzer ağrılarım oldu. Adet olacağım zannetim . Onun dışında göğüs uçlarında hassasiyet yaşadım ben. Arada kasıklarımda batma oluyordu. Bunun dışında pek bişey yaşamadım:)
benimde 3 mü 4 mü hatırlamıyorum mutasyon çıktı. bazıları genetik bazıları sonradan geçme... Allah yardımcımız olsun. bende hamile kalırsam karından iğne vurulucamevet canım gen testleri protein testleri pıhtılaşma testleri hepsi yapıldı.
sadece 2 gende pıhtılaşmam çıktı. Genetik doktoru düşüklerin kesin sebebi bu diyemem dedi kafamı karıştırdı. Doktorum eğer hamilelik olursa 9 ay boyunca göbekten kan sulandırıcı iğne vurulacağımı söyledi. Hsg çekildi onda da bişey çıkmadı. Bende pcos var bide artık sebebi pıhtılaşma ya da pcos mu bilmiyorum
amin canım amin ben de sana soracaktım neden kalbi durdu araştırıldımı diye.benimde 3 mü 4 mü hatırlamıyorum mutasyon çıktı. bazıları genetik bazıları sonradan geçme... Allah yardımcımız olsun. bende hamile kalırsam karından iğne vurulucamçok ürkütücü bir süreç ama bebeklerimiz için herşeye değer. genetiklerimizle oynadılar. ne yediğimiz ne de soluduğumuz hava sağlıklı değil... Rabbim çocuklarımıza hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah
valla ailenin tek çocuğu olsa da 2. çocuğu olsa da değişmiyor. benim eşimin benden daha çok psikolojisi bozuldu 2 çocuktan sonra... ailesi aslında baskıda yapmıyor ama çocukları çok sevdiği için sabırsızlanıyor. Allah razı olsun bana yansıtmamaya çalışıyor ama elimde olmadan kendimi yetersiz görüyorum. Rabbimin takdiri diyorum.elimdeki bütün çareleri de kullanıyorum. kullanmaya da devam edicem...amin canım amin ben de sana soracaktım neden kalbi durdu araştırıldımı diye.
hamile kalmak istiyorum hamile kalmaktan ve tekrar kaybetmekten korkuyorum bi yandan da.
olmuyor sitresi bi yandan.
eşim ailenin tek çocuğu onun psikolojik yükü var eşim çok anlayışlı allahtan. Bide bize sitres yapmayın diyolar
aynen öyle canım yılmak yok yola devam. Ara ara pes eder gibi oldum ama yok. Etmeyeceğim.valla ailenin tek çocuğu olsa da 2. çocuğu olsa da değişmiyor. benim eşimin benden daha çok psikolojisi bozuldu 2 çocuktan sonra... ailesi aslında baskıda yapmıyor ama çocukları çok sevdiği için sabırsızlanıyor. Allah razı olsun bana yansıtmamaya çalışıyor ama elimde olmadan kendimi yetersiz görüyorum. ama Rabbimin takdiri diyorum. ama elimdeki bütün çareleri de kullanıyorum. kullanmaya da devam edicem...
inşallah canımaynen öyle canım yılmak yok yola devam. Ara ara pes eder gibi oldum ama yok. Etmeyeceğim.
aşılama olursa eğer ben de payklaşacağım sonuçları inşallah . Umut olalım birbirimize
inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursuninşallah canımumarım bu sefer dualarımız kabul olur...
Bizde hicbir sorun yok canım doktor sebepsiz infertilite dedi. Aşılamaya başladık bizde inşallah ilk seferde tutarAminilk aşılamaydi evet. Sadece FSH değerim yüksek çıkıyordu onun dışında bende ve eşimde sorun yoktu. Amh 3.05 ti.
İnsAllah. :) Yediğimiz içtiğimiz belli değil gerçekten iyice çoğaldı çocuk sorunu. Rabbin herkese nasip etsinBizde hicbir sorun yok canım doktor sebepsiz infertilite dedi. Aşılamaya başladık bizde inşallah ilk seferde tutarçok sevindim senin adına allahım doğduğu günüde göstersin inşallah ❤
Teşekkürlero zaman belirtiler aynıhadi hayırlı olsun dikkat et kendine ağır kaldırma :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım. Ben bide çok takıntı yaptım bu konuyu zaten stresli yorucu bir işim var bunlra bagliyorum artık olmamasını.İnsAllah. :) Yediğimiz içtiğimiz belli değil gerçekten iyice çoğaldı çocuk sorunu. Rabbin herkese nasip etsin
merhaba,Merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama için ilk muayene mi oldum femaraya başladım salı günü kontrol var sorun yoksa aşılama yapılacak bizde de sorun yok ama sağlıklı gebelik yaşayamadım rabbim hepimizie tek seferde yaptırıp hamile kalmayı ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Mrb canım hoşgeldin. Aşılaman hayırlı olsun inşallah emegimizin karşılığını alırız hayırlısıyla.Merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama için ilk muayene mi oldum femaraya başladım salı günü kontrol var sorun yoksa aşılama yapılacak bizde de sorun yok ama sağlıklı gebelik yaşayamadım rabbim hepimizie tek seferde yaptırıp hamile kalmayı ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?