Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben daha aşılama bile oılmadım diğer arkadaşlardan inşallahh güzel haberler alırızzzz.
Sizin belirtiler varmı pawlover
Amiiin Göğüslerimde damarlar belirginleşmiş, dolgunlaştı ve kasıklarım ağrıyo ama ilacın etkileri de olabilir o yüzden çok umutlanmıyım diyorum.

ilk denemen mi?

Benim de bugün aşılamadan sonraki dördüncü günüm, zaman geçmek bilmiyoor pozitif sonuç alanınız var mı kızlar?
Hadi hayırlısı inşallah pozitif sonuç alırsın,alırız canım. benim daha yumurta geliştirici iğnenin 3. Günü yavaş yavaş sabırla ilerliyoruz bakalım. Pazartesi günü yumurta kontrolüne gitcem. Yumurta yeterli olgunluğa ulaşınca süreç nasıl devam ediyor canlarım hemen çatlama iğnesi mi başlıyor

Hangi ilacı kullanıyosun?
evet ben son iğneyi olduğumun ertesi günü gece çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra da aşılama yapıldı

Hangi ilacı kullanıyosun?
evet ben son iğneyi olduğumun ertesi günü gece çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra da aşılama yapıldı
Menegon diye bir iğne canım. Senin ki neydi? Bu iğneler farklı farklı oluyor sanirim. Benim yumurtlama ve çatlama problemimde yoktu ama yinede verdi doktor anlamadim böyle olması gerekiyor sanırım

Menegon diye bir iğne canım. Senin ki neydi? Bu iğneler farklı farklı oluyor sanirim. Benim yumurtlama ve çatlama problemimde yoktu ama yinede verdi doktor anlamadim böyle olması gerekiyor sanırım
Çatlama iğnesini kendin mi vuruyosun canım nerden vuruluyor
Fostimon. Aslında benim de öyle bi sorunum yok ama kendi gelişen yumurtalar kaliteli olmayabiliyomuş, yumurta kalitesini arttırmak için aslında iğneler.

ben diğer iğneleri de kendim yaptım bazen eşim bazen ben. Göbekten yapmıştık ama koldan ve kalçadan da oluyomuş

Nasıl yaa baya göbeğe iğneyi kendin mi vurdun oluyor mu öyle ay ben cesaret edemem vurmaya nasıl olacak o ben hergün doktorumun muayenesine gidiyorum oradaki hemşire vuruyor hatta birazdan 3. Iğne için gitcem. Hergun saat 2 de vurunuyorum

Göbeğin neresine vurdun canım göbek deliginefalan mi

Göbeğin neresine vurdun canım göbek deliginefalan mi
Oluyo canım bence yapabilirsen hiç yorma kendini ben de her akşam aynı saatte yapıyodum göbek deliğinin 3 parmak sağı, 3 parmak solu ve 3 parmak aşağısına yapılabiliniyo. Ben hergün birine yapıyodum

Oluyo canım bence yapabilirsen hiç yorma kendini ben de her akşam aynı saatte yapıyodum göbek deliğinin 3 parmak sağı, 3 parmak solu ve 3 parmak aşağısına yapılabiliniyo. Ben hergün birine yapıyodum
Aaa ben kasarım kendimi ya kendim yaparsam o yüzden en iyisi gidip yaptırmak Birde benim reglm yoğun olurdu 5-6 gün sürerdi dün 4.günüydü ve hafif oldu gece bitti bida da gelmedi acaba iğneden dolayımı erken kesildi ki

Eşin de evde olmuyodur tabi aslında kolay bi kez yapsan ama cesaret edemiyosan boşver Bilemedim ki benim zaten 3 gün sürdüğü için farketmedim hiç. Seni iğneye erken başlatmış sanki. Beni reglin üçüncü günü başlatmıştı

Benimde 3.gün başladı canım. Bende evde olmuyorum ki Eşim de bende çalışıyoruz. Ben jandarma astsubayiyım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…