Ekim ayında hamile kalanlar buraya

Masallah ne zaman öğrendin ısrarla sormama ragmen belli değil diyorlar bana atırt etmiyorum ama hazırlıklara başlamak istiyorum sadece
Doktorum tecrübeliydi 13. Haftanın içindeydim sordum tahminde bulunabilir misiniz diye biyük ihtimalle kız dedi çok küçük yanılma payı olabilir ama büyük ihtimal kız dedi bana canım

Ohh ne güzel süslersin onu kız çocuğunun o yönü cok iyi oluyor

Ohh ne güzel süslersin onu kız çocuğunun o yönü cok iyi oluyor
İnşallah canım ya benim için farketmez rabbim neyi uygun gördüyse bana uyar kucağıma alayımda sağlıklı eli yüzü düzgün bir şekilde

Kızlar catlak kremi kullanmaya baslayanlar varmı varsa tavsıye alabilirmiyim ?

Bende Ekim ayında hamile kaldım kızlar. Başladığım kilodan 3 kilo verdim şimdiye kadar. Sabah bulantılarım da henüz geçmedi.

Bende Ekim ayında hamile kaldım kızlar. Başladığım kilodan 3 kilo verdim şimdiye kadar. Sabah bulantılarım da henüz geçmedi.
3. Aydan sonra rahatlarsın derler ki bendede öyle geçti bulantılarım darısı sana insallah. 3 kiloya kadar vermek ve almak normalmış umarım bundan sonra toparlarsın kendini gelişmelerden haberdar et bizi.

3. Aydan sonra rahatlarsın derler ki bendede öyle geçti bulantılarım darısı sana insallah. 3 kiloya kadar vermek ve almak normalmış umarım bundan sonra toparlarsın kendini gelişmelerden haberdar et bizi.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah cümlemize hayırlı evlat nasip etsin.

Merhaba kızlar hazımsızlık ve gaz sorunu ve hatta baş agrısı yaşayan varmı? Benim hayatım zehir olmuş durumda iki gündür baş agrısı cekiyorum, gaz sorunu ve sancısı ise kabus oldu özellikle gece baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…