Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

kızlar bu sabaha kadar hamile olduğumu bile unutuodum fakaaat bu sbaah felaket bi bulantıyla uynadım kalktım kraker yedim 10 dk sonra hepsin çıkardım yattım uyudum yine bulantı kaltım süt içtim geösin die 10 dk sonra oda çıktı çok halsizim canım hiçbişe yapmak istemiyo: nasıl geçcek bu

kac haftalık hamılesın ?? benımde 5 haftada baslamıstı suan 6+5 ım bulnatılarla basedemıyorum artık zaten serum taktılar dun bugunde doktorum eve yazdı..umarım senınkı daha hafıf gecer

canım sen ne zaman kan testi yaptırdın keseyi gördünüzmü 26 eylül benim bat vede muhtemel doğum tarihi 2 temmuz.. benim kasık batmalarım ve arada alt karında ağrı oluyor sende de oluyormu :44:

merhaba canlarının içinde can taşıyan canlar:)ben de bugün test yaptım silik çıktı ama hamileyim galibaa....herkese sağlıklı kolay hamilelikler diliyorum

slm kızlar... bu mide bulantıları herkesin sorunu galiba.. ben 7+2 deyim her sabah öğürerek uyanıyorum bitsin artık((((
benim düşük tehlikem olduğu için progestan verdi dr. günde 3 tane içiyorum birde folik asit ancak onun dışında başka vitamin tarzı bişey vermedi... hep eleviti duyardım hamile arkadaşlardan onu ne zaman kullanmaya başlıyoruz bilgisi olan var mı?????

canım sen ne zaman kan testi yaptırdın keseyi gördünüzmü 26 eylül benim bat vede muhtemel doğum tarihi 2 temmuz.. benim kasık batmalarım ve arada alt karında ağrı oluyor sende de oluyormu :44:

canım benim son adet tarihim 9 eylül fakat ben ne zman oldugunu biliorum:)
bunun için net yane 25 eylül 30 eylül arasında :)
kan testini ayın 15 inde yaptırdım beta-hcg değerim 405 çıktı karşılığıda 2-3 haftalık hamile idi:)
ve kasık ağrısı bendede oluyo son 3 gündğr olmuyo hatta normalde benim adetlerim ağrısız geçer ama 3 gün bu ağrıyla yaşadığımı biliorum sıcak su torbası iyi gelio:) zaten bu durum normalmiş rahim büyüdüğünden dolayı yarın hastaneye yeniden gitcez umarım keseyi görürüm:)

önemli olan sat değilmi 9 eylüle göre hesaplanması gerekmiyormu ona göre zaten 8 haftalık oluyo 9 eylülden sonra hiç hasta olmadınmı neyse hayırlısı olsun yarın bende gidiyorum dr bakalım görebilecekmi keseyi emin değilim ama hayırlısı yarın yazışırız burdan

evet cnm son adet tarihine göre hesaplanıyo hamilelik.
sat 9 eylülse 7 haftalık hamilesin
hamilelik takvimini değiştir hemen :)

Kızçeler bayram nasıl geçti.Benim kötüydü.Bayramın ilk günü babaannem vefat etti.Çok üzüldüm ağladım.Kahve lekelenmem oldu.Progestana devam ediyorum.Cuma günü devlette randevum var.İnş. bebişim sağlıklıdır.Bi an önce gitmek için can atıyorum.Dün eşime diyorum ki Eve ultrason aletimi alsak napsak

başın sağolsun canım.. şu eve ultrason aletı alma konusu muhtesem bır düşünce ... bende gunlerdırrr eşimin başının etini yiyorum ama ciddiye almıyo benı şaka yapıyorum sanıyo halbukı cok ciddiyimm

canım senin hesaplamnda bence de hata var benim de sat 9 eylül dü ve bebişim şuan 7+2 de.. yani tahmini doğum tarihi 16 haziran... senin de öyle olmalı... hatta dün kontrole gttiğimde bebeğin gelişiminin 7.hftaya uyumlu olduğunu söyldi..

Saol canım Allah razı olsun.Aslında süper bi fikir de herfiler duygusuz

kızlaar nasılsınıız hamiş anneleer?biz iyiyiz çok şükür,uzun yolculuğumuzu bile yaptık :) keyfimiz yerinde,yalnız artık et ve balık görmek istemyoruum...galiba bayramda eti fazla kaçırdım.bayramdan öncede balık yüklemesi yaptım,şimdi hiçbirini bir süre görmek duymak istemiyorm..

MRB BİZDE ÇOK İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR AMA BİZ DAHA KÜÇÜKÜZ KESEMİZİDE GÖRDÜK

yaaaa ne guzellll balık yıyebılmışınn... ben balık hastasıydım hamıle olmadan önce hatta gıder tutardım bıle ahhhh ahhhh hamıle oldugumdan berı bır kez balık yedımmm öyle bır tiksinti varki hiç biy yemeği hayal bile edemıyorumm bir kac arkadasın cocuklarına bayılıyorummm sordugumda hamılelıkte durmadan balık yedık dıyorlarr....senınkıde cokkkk zekı olucakkk

canım sorma ailem karadenizli..oraya yanlarına gidince epey balık yedim,ama işte sık sık yediğim içinde şimdi soğudum,tiksinme geldi bana...inş geçicidir.yoksa balığı bende çok severiim...ve balık fazla tüketen anne adaylarının bebişleri zeki olurmuş gerçekten bende duymuştum... inşş bizimde beybilerimiz zeki olsunlaar :)

walla ben kurbanda etleri nası götürdüm :))) hiç tiksinmedim
herşeyi yiyorum maşallahhh :))))

benim tek soğudum şey Çay oldu,

ben çay hastasıyımdır.çaysız asla duramazken şimdi bir yudum bile alamıyorum
ne ilginç yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…