Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

5+2 daha çok küçük :)

Evlenmeden önce bende kirtetepe caddesinde oturuyordum..

hmm zaman öyle çabuk geçiyor ki, hiç anlamayacaksın.. bak ben 17nin içindeyim dün gibi daha ilk öğrenişim.. bende ankaraya evlendim ama her ay nerdeyse geliyorum kopamıyorum memleketimden..
muhabbete doyum olmuyor, bana müsade.. umarım dilediğin gibi bir hekim bulursun.. herşey gönlünce olsun..

inşallah çabuk geçer zaman..

Tanıştığımıza sevindim..İyi akşamlar

Beyaz problemim var benim o yüzden artık bebiş için gezecz beyaz beyaz:26:

aynı dert bendede var bugun duydum yut dısında boyalar varmıs oksıjen yerıne su katılıyormus.. ve boyayı kullanan hamıleler var... ama yınede kararsız kaldım ben:S

Beyaz problemim var benim o yüzden artık bebiş için gezecz beyaz beyaz:26:

aynı dert bendede var bugun duydum yut dısında boyalar varmıs oksıjen yerıne su katılıyormus.. ve boyayı kullanan hamıleler var... ama yınede kararsız kaldım ben:S

Günaydın canlar moralim bozuk. Dün doktorumu aradım gelen leke için. Düşük tehdidi dedi. Progestandan bahsettim, düşecekse düşer engellemez ama istiyorsan iç dedi. Sabah akşam 100mg dün başladım. Sabah yine geldi akıntı ile açııık kahve. Günde 1 kez geliyor bir daha gelmiyor. Bugün 3 e çıkarsam mı acaba. Çok korkuyorum bebeğime birşey olacak düşecek diye:'((( Hamileliğin ilk zamanları böyle şeyle yaşayanlar var mı. Üstünü görme filan diyorlar uff nebileyim kızımda böyle şeyler yaşamadım, ne olur yardım edin((

kızlar bugün okadar mutluyum rabbim bebeğimi şansıyla verdi bana kpssden 86 almışım buda demek oluyorki atanıcam inşallah şu hayyatta en çok isediğim iki şey şuan ellerimde sanki ilk bebeğim olsun istedim hep sonra kendi ayaklarım üzerinde durmayı allahım bebeğimide bana bağışlasın şükürler olsun paylaşmak istedim sizinle :)

panik yapma bence leke ise benimde aynı şekilde lekelenme oluyo progestan 10 tane iğne yedim sabah akşam günde 3 defada 200 mg ilaç alıyorum banada doktor her gebelikte düşük tehlikesi vardır dedi bol bol dinlen 2 gündür leke falanda olmadı şükür..

Canımsın sağol yaa. Neden olur ki anlamıyorum canım çok sıkkın. Doktorlarda pek vudumduymaz. Bilmiyolarki biz nele çekiyoruz( Pogestanı dün sabah akşam içtim. Bugün 3 kez içicem. Senin de rahim bölgende ve kasıklarında ağrı oluyor mu? İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuuz:))

Canım benimde 3-4 damla lekenmem oldu.7+4 dü galiba.Doktora gittim çok kötü davrandı herkesin tehikesi var dedi.Progestan verdi 100 mg. günde 3 kere.Çok şükür artık gelmiyo.Elinden geldiğince yat dinlen ve ilacı iç.Gerisini Allaha bırak o en iyisini bilir.

çok fazla germe kendini bence.. benim de beklenen adet günüme iki gün kala lekelenmem oldu ve yaklaşık dört gün sordü ara ara gelen kahverengi akıntı şeklinde
yoğunlaşma dıkça korkmana gerek yok.. ama takip altında olmang erekiyo canım.. Allah esirgesin..

korkma cnm benimde geçen hafta lekelenmem oldu ondan önceki haftada bi kere olmuştu. son oluşunda doktoru aradım bebeğin sağlıksız gelişiminden dolayı olabilir dedi tedirginsen gel dedi gittim hemen çok şükür bebeğimi hatta kalp atışınıda gördüm. doktorlar telefonda falan çok negatif konuşuyor bi sorun olmadığını görünce bi damardanda gelmiş olabilir nasıl diş etlerimizde kanama falan oluyorsa ordada olabilir diyo. ee neden telefonda en kötüsünü sölüyosun. ilişki falan yaşadıysan zorlama olmuş olabilir dedi. progestan istersen iç dedi bi zararı yok dedi. ben 1-2 gün içtim sonra bıraktım ondan beri bi lekelenme olmadı çok şükür. kahverengi lekelerde çokda korkmamamız gerekiyo sanırım çoğu hamileliklerde oluyor duyduğum kadarıyla.

merhabalar.benım de 2 kızım var ıkısı de hazıran doğumlu ben de ekım ayında öğrendım ıkısını de...bırı 3,5 yaşında diğerı de 4,5 aylık.allah sıze de nasıp etsın ınşallah.

2013 kısmına da yazdım ama buraya da yazayım dedım.malum 2sı de hazıran doğumlu ve kız.elimde dunya kadar kız kıyafetı var.cinsıyetler bellı olduktan sonra eğer kızı olacak olan ve ıhtıyaç sahıbı olan varsa seve seve yollarım kıyafetlerını.malum 2 kız olunca kıyafet çok.ilgilenen olursa lutfen bana özelden ulaşsın.sevgiler...

Selaaam kızlaar,nasıl geçiyor hamişlik ) biz 700 km yolu katedip geldk memlekete..şükür bir sorun yok...bulantım oluyor ara ara.aileler dışında kmse bilmediği için bulantımı gizlemeye çalışıyorum,komik oluyor

Benim de sat 21 eylül beklenen doğum 28 haziran mış:))) hepimizinki hayırlı olsun)

kızlar selam bende 6 haftalık hamıleyım beklenen tarıh allah nasıp ederse 20 hazıran..bısey sorucam felaket denecek kadar mıde bulantısı yasayan varmı ?? 4 gundur zehır bana yeme ıcme uyuma napıcam ben boyle nasıl ustesınden gelıcem gun boyu devam edıyo uyusam uykumdan uyandırıyo

Bende öyleydim ama bugün iyiyim çok şükür tabi ilaç sayesinde:S doktorum bana ilaç verdi zofer 4mg diye çok etkili hemen kesiyo bulantıyı yarım bile içsem işe yarıyo ama ben genede mecbur kalmadan içmiyorum bugün bayram diye içtim insan içine çıkıcam diye genelde doktorlar bunu veriyo bulantıya.bende çok kötüyüm hiçbişe yemeye zorlama kendini kusmak mineral kaybettiğin için kötü bi durummuş ben kusamıyodum kussam rahatlarım sanıyodum kusmaya başlayınca bayılcak hale geldim ve serum takıldı.kraker,galeta,beyaz leblebi ,yeşil elma tek yiyebildiğim şeyler 1 haftada 3 kilo verdim ben.ama sıvı almaya dikkat et ben su bile içemiyodum o tehlikeliymiş eğer sende su içemiyosan bi şekilde sıvı almalısın işte taze sıkılmış meyve suyu,maden suyu,ayran bunlardan içmeye zorla kendini.şimdilik tavsiyem bunlar ama tabi mide bulantısı hissi çok çok kötü bişey insanın bütün sosyal hayatını etkiliyo mümkün olduğunca yatıcaksın çok şükür ki geçicek bi durum yoksa katlanılmaz

canım ya cok saol cevap verdıgın ıcın banada bı ılac verdı doktor metpamıd dıye ılk gun cok ıyı geldı ama sonra fayda etmedı..dun gece saat 5 ten berı ya kuuyorym ya oguruyorum hayattan zevk alamaz oldum ya okadar kotuyum calısıyorum bırde ben hadı sımdı bayram evdeyım ama salı ısbası nasıl gıdıcem ıse bılmıyorum okadra kotuyum kı esım ıstıfa et bıle dıyo..doktor umarım rapor falan verır bu durumdayken ben..daha kedı anneme bıle gıdemedım bayramlasmaya evden cıkamıyorum kı allahım ınsallah bebegımı sag saglım kucagıma aldıgımda unuturum butun bu yasadıklarımı

Merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 20 haziran. Benim bulantımda 5 gün önce başladı . Çubuk kraker gerçekten işe yarıyor. Ben de bulantı olmasına rağmen sürekli midemde kazınıyor. Azar azar birşeyler atıştırmaya çalışıyorum. Tuzlu yoğurt falan yiyiyorum.

İyi bayramlar kızlarr

Kızlar benim midem hiç bulanmıyo yaf erken olduğu için mi acaba 4. haftadayım henüz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…